Gå til innholdet

Markedsinnsikt 14.02.2020

Børsene ute setter nye toppnoteringer, men Oslo Børs henger litt etter. Snur oljen her? Dette, og mer i ukens video.

Obs! Flere kunder er nå i gang med å teste handel på vår nye beta kundeweb. Gi beskjed til Kundeservice om du også ønsker handelstilgang. Vi fortsetter å oppgradere denne nettløsningen, og en av de nye tjenestene er nyheter fra svenske Finwire. De publiserer eksempelvis daglig analyseendringer fra mange nordiske meglerhus. Du finner den under menypunktet "Marked" - "Nyheter" - "Finwire". 

Nyheter og oppgraderinger fra Finwire på vår nye nettside

Attraktivt nykundetilbud

Interessert i analyser og informasjon om aksjer? Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedsinnsikt 14.11.2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.