Gå til innholdet

Markedet for oljerigger: Hvor lenge overlever riggsektoren?

Rigganalytiker Christopher Mo Dege oppsummerer makro- og bransjeutviklingen for oljerigger, drøfter hvor lang tid det kan ta før riggsektoren blir utdatert, og tar opp to investeringscase.

På Energikonferansen presenterte ikke bare selskaper innen olje og gass, fornybar, hydrogen, batteri, cleantech, karbonfangst og shipping, men også riggselskaper som Borr Drilling, Maersk Drilling,  Valaris, Noble, Odfjell Drilling og Transocean.

Vår rigganalytiker Christopher Mo Dege holdt på konferansen et eget bransjeinnlegg for riggbransjen.

Der oppsummerer han markedssituasjonen i sektoren, oljeprispåvirkning, kontantsstrøms- og ratebildet og så nærmere på hva som er priset inn i riggaksjene.

Rigg snakket vi også om i februar i Paretopodden:

Havvind var også en viktig del av Energikonferansen. Her deler fornybaranalytiker Bård Rosef viktige høydepunkter for havvindmarkedet, prognoser for fremtiden og hvordan hver aktør i bransjen er posisjonert. Se hele presentasjonen:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.