Gå til innholdet

Markedet for karbonfangst: Pareto Securities’ 28th Energy Conference 2021

Karbonfangst kan gi en løsning for å redusere verdens CO2-utslipp og å komme til netto nullutslipp. Fornybaranalytiker Synne Wesmann gir et innblikk i karbonfangstmarkedet.

På Energikonfansen i september deltok blant annet Aker Carbon Capture, som spesialiserer seg på fangst, bruk og lagring av karbon. Selskapet er en del av en stadig voksende sektor innen karbonfangst.

Hvor finnes markedet for fangst og lagring av karbon, hvilke industrier er aktuelle, hvordan blir statlige incentiver fordelt, og hvilke teknologiske utviklinger er i sikte? Se senioranalytiker Synne Wesmanns presentasjon fra Energikonferansen over.

Aker Carbon Capture gjestet også TV-studioet vårt under Energikonferansen sammen med vår analytiker. Se hele intervjuet her:

Les mer om Energikonferansen og selskapene som deltok.

Se alle våre analytikerpresentasjoner fra konferansen: 

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.