Gå til innholdet

Lær mer om nordisk teknologisektor på Pareto Securities’ Nordic TechSaaS Conference

Teknologi- og SaaS-selskaper står i høysetet når vi 10. og 11. november arrangerer vår årlige TechSaaS-konferanse fra Oslo og Stockholm. Les mer og meld deg på.

Det digitale teknologiskiftet har inspirert et bredt spekter av innovative selskaper til å utvikle nye og digitale forretningsmodeller. Nå ser vi at vekstselskaper med validerte forretningsmodeller får økt investorinteresse. På årets TechSaaS-konferanse kan du lære mer om hvordan løsningene til over 70 norske og svenske teknologi- og SaaS-selskaper bidrar til digitalisering ut mot både forbrukere og andre selskaper.

Som Pareto-kunde kan du se frem til en konferanse som går over to dager, hvor dag én sendes fra Oslo og setter søkelyset på norske selskaper og en paneldebatt om «buy and build strategies». Blant de norske selskapene som presenterer finner du Mercell, EcoOnline, Pexip, Carasent, Viking Venture, Meltwater, Mintra og Kongsberg Digital. Dag to sendes fra Stockholm med svenske teknologi- og SaaS-selskaper som ModelonStorytel og Lime Technologies. Det blir også en paneldebatt om hvordan man som teknologiselskap kan lykkes i USA. Se alle de presenterende selskapene og programmet her.

Meld deg på konferansen.

Og forresten - med nyhetsbrevet TMT Weekly får du en ukentlig oppdatering på nyheter, analyser og aksjedata for norske teknologiaksjer. Få nyhetsbrevet rett i innboksen hver uke ved å melde interesse her (for kunder med analysetilgang).

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.