Gå til innholdet

IT-yndlingen Bouvet: "Hemmeligheten er fantastiske ansatte»

Den norske IT-selskapet Bouvet presenterer på vår TechITService Conference tirsdag 20. april. I forkant av konferansen forteller selskapets administrerende direktør om hvordan selskapet jobber for å sikre lojale kunder og fornøyde ansatte og utsiktene til nordisk IT-sektor.

Gjennom en sterk posisjon i både offentlig sektor, olje og gass, fornybar energi og innen transport har Bouvet vokst til over 1700 ansatte og en omsetning på 2,4 milliarder kroner i fjor.

- Vi har i mange år hatt en strategi om å vokse med kundene våre. Det handler om å identifisere oss med forretningsmålene til kundene våre, forstå behovene deres og utvikle kompetanse for å møte e behovene. Det vanskelige er å styre prioriteringene, men våre prioriteringer har bestandig vært å vokse sammen med kundene våre, sier CEO Per Gunnar Tronsli i intervjuet.

Bare det siste året er Bouvet-aksjen opp over 60 prosent, og har siden børsnoteringen i 2007 levert en årlig snittavkastning på litt over 30 prosent. Hovedindeksen på samme tid har steget om lag 5 prosent årlig.

- Hemmeligheten er egentlig ingen hemmelighet – det er fantastiske ansatte. Vi er en menneskefokusert organisasjon, og all vår suksess er bygd på å tiltrekke oss de riktige talentene og gi de et miljø der de kan vokse og utvikle seg. Å redusere turnover blant ansatte er en av våre aller viktigste KPI-er, sier Tronsli.

Vi tilbyr både gunstige handelsbetingelser og tilgang til analysesdekning på Bouvet-aksjen.

Registrer deg på teknologikonferansen vår

Vår TechITService-konferanse fokuserer på teknologisektoren i Norden, så vel som i Tyskland, Østerrike og Sveits. Konferansen vil bli arrangert digitalt og er åpen for alle å delta.

- 2020 var et spektakulært år for utviklingen til SaaS-selskaper og Euronext Growth. Mens vi nå har gått inn i 2021, er det spennende å se at interessen for disse selskapene fremdeles er stor og noteringstakten har fortsatt, sier Pareto-analytiker Fridtjof Semb Fredricsson.

Over 40 selskaper vil presentere på konferansen. Se mer informasjon og registrer deg gratis på konferansens nettsider.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.