Gå til innholdet

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

HydrogenPro om børsdebuten, selskapets storkontrakter og den voksende interessen for hydrogen.

HydrogenPro var blant de 50 presenterende selskapene på vår 23. årlige Power & Renewable Energy Conference. Selskapet leverer storskala hydrogenproduksjonsanlegg, og ble notert på Euronext Growth i oktober i fjor.

- Mottagelsen på børs har vært overveldende. Det har vært en hyggelig reise for oss og de som ble med på privatplasseringen, sier CEO Mårten Lunde til Pareto TV.

Før jul kunne selskapet melde at de har inngått en MoU (intensjonsavtale) med energikjempen Repsol. Lunde sier hydrogeninteressen blant store energiselskaper har vokst mye de siste årene.

- De kommer inn i dette markedet. Ser du på pipelinen og prospekter for et par år siden, så var det for det meste industriselskaper, mens nå er det dominert av store energiselskaper. De skal ta sine posisjoner og kommer til å gjennomføre større prosjekter, sier han.

Se hele intervjuet øverst på siden, eller på vår Youtube-kanal eller Vimeo-side.

Opptak av HydrogenPros presentasjon på Power & Renewable Energy Conference og konferansen som helhet ligger tilgjengelig på våre nettsider frem til 20. februar for våre kunder.

I forkant av konferansen snakket våre fornybaranalytikere Bård Rosef og Gard Aarvik om sektoren og enkeltselskaper som Nel, HydrogenPro og Cloudberry i Paretopodden. Podcasten kan du lytte til på SoundcloudSpotify og Apple Podcasts.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.