Gå til innholdet

Hydro med Brandtzæg

Vi spør konsernsjef i Hydro, Svein Richard Brandtzæg, om effektivitet og innovasjon. Hydro har historisk levert bra på dette, men kan vi vente oss enda mer?

Operasjonell effektivitet er alltid viktig for en bedrift, og Hydro har gjennom en rekke kostnadskuttprogram fått ned sine produksjonskostnader betydelig. Vi spør Hydro-sjef Svein Richard Brandtzæg om det er mulig for selskapet å bli enda mer effektive, og i såfall hvordan?

Som en sentral pillar i norsk næringsliv i mer enn 100 år har Hydro hatt en nøkkelrolle innen innovasjon, forskning og utvikling. Flere store børsnoterte selskaper har sprunget ut av Hydro gjennom historien som følge av innovasjon, i tillegg til at selskapet bruker teknologi til å effektivisere sin hovedvirksomhet. Regjeringen og statsminister Erna Solberg etterlyser nå mer forskning og innovasjon fra norsk næringsliv.

Hydrosjefen tar utfordringen, og sier også at satsningen på forskning er vesentlig for å oppnå effektivitetsforbedringene han snakket om under punkt 1.

Hydros presentasjon av tallene for første kvartal 2016

Paretos kommentar til Q1-tallene, og vår analyse av Hydro

Pareto har en kjøpsanbafaling på Hydro og et kursmål på NOK 39.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.