Gå til innholdet

Hydro Energy / Pareto Securities Power and Renewable Energy Conference

Hydro om planer for fornybar energiproduksjon og børsnotering. - Ikke reflektert i aksjeprisen i det hele tatt, sier Paretos analytiker om planene.

Hydro Energys EVP Arvid Moss talte på Pareto Securities 23. årlige Power and Renewable Energy Conference on konsernets energiplaner.

- Vi har etablert to nye forretningsområder innen energi. En som jobber med batterier og en som jobber med fornybar vekst, sier Moss til Pareto TV.

Selskapet vurderer nå en offentlig notering av segmentet for fornybar energi som et eget selskap.

- Potensialet Hydro har for å utnytte sin innflytelse, omfang og kunnskap i denne sektoren, reflekteres ikke i det hele tatt i Hydro-aksjekursen i dag, sier Paretos Hydro-analytiker Kenneth Sivertsen.

Sivertsen og Paretos team av analytikere følger Hydro og fornybar energisektoren nøye. Som kunde hos Pareto Securities får du full tilgang til analysen vår på nesten 400 selskaper.

For å se alle de andre Pareto TV-intervjuene fra konferansen, besøk Youtube-kanalen eller Vimeo-siden vår.

Opptak av konferansen og Hydro Energys presentasjon er tilgjengelig på våre nettsider til 20. februar for våre kunder.

I forkant av konferansen snakket våre fornybaranalytikere Bård Rosef og Gard Aarvik om sektoren og enkeltselskaper som Nel, HydrogenPro og Cloudberry i Paretopodden. Podcasten kan du lytte til på SoundcloudSpotify og Apple Podcasts.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.