Gå til innholdet

EcoOnline går på børs: Viderefører «suksessoppskrift» i et lovende marked

SaaS-selskapet EcoOnline noteres på Euronext Growth onsdag 24. mars. Selskapets administrerende direktør Göran Lindö presenterer selskapet, ambisjonene og vekststrategien for Pareto TV.

EcoOnline er et «Software-as-a-Service»-selskap innen miljø- og HMS-programvare, og har en ledende markedsposisjon i Norden, Storbritannia og Irland, i tillegg til tilstedeværelse i Europa, USA og Midt-Østen.

Siden oppstarten for om lag 20 år siden har EcoOnline vokst jevnt og trutt gjennom både sterk organisk vekst og en rekke oppkjøp. Før børsnoteringen har selskapet hentet 1,84 milliarder kroner i en emisjon, og tas opp til handel på Euronext Growth 24. mars.

- Bakgrunnen for noteringen er at vi vil ta inn ny kapital til å styrke veksten vår både organisk og gjennom oppkjøp. Vi ser også at en listing av våre aksjer gir oss en bedre plattform for å gjøre oss, våre produkter og deres positive effekt på kunder mer kjent. Mange kjenner ikke til at helse, miljø og sikkerhet har store konsekvenser. WHO estimerer at de fleste land mister 4-6 prosent i BNP hvert år på dårlig helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplasser, sier CEO Göran Lindö til Pareto TV.  

For software innen miljø og HMS ser selskapet stor vekst.

- Vi er veldig glade for at både de nye og eksisterende eierne deler vår sterke tro på vår langsiktige vekstmulighet. Vi jobber i et marked der 80 prosent av kundene fortsatt ikke har tatt i bruk et effektivt softwareløsning for sitt HMS-arbeid utenom manuelle verktøy. Vi har en sterk posisjon å jobbe videre i dette markedet fremover, sier Lindö.

EcoOnline-aksjen er tilgjengelig for handel hos oss når aksjen noteres onsdag 24. mars.

Pareto Securities har vært Joint Global Coordinator og Joint Bookrunner i noteringsprosessen av EcoOnline.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.