Gå til innholdet

BEWi / Pareto Securites’ Nordic Corporate Bonds Conference

BEWi og CEO Christian Bekken om viktigheten av obligasjonsmarkedet, tiden på børs og veien videre.

Vår årlige konferanse for nordiske selskapsobligasjoner arrangeres 18. mars. Der presenterer over 50 selskaper. Blant de presenterende selskapene er industrikonglomeratet BEWi.

Selskapet, som produserer emballasje, isolasjonsprodukter og bilkomponenter, ble notert på Euronext Growth i fjor høst.

Til Pareto TV forteller BEWis CEO Christian Bekken om grunnen til at de gikk på børs, bakgrunnen for deltagelsen i obligasjonsmarkedet, coronapåvirkningen og fremtidsplanene til selskapet. 

- Vi er veldig langsiktige i det vi holder på med. Vi ser vekst som en del av vår strategi innen både på oppkjøp og greenfields, også er det nødvendig for å kunne utvikle selskapet og drive lønnsomt. Det har vi bevist og vi forventer å gjøre det videre også. Vi tror vi skal utvikle oss minst like positivt som vi har gjort historisk, sier Bekken i intervjuet.

Se mer om vår Nordic Corporate Bonds Conference på våre nettsider. 

 

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.co

 

 

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.