Gå til innholdet

Månedsportefølje

Juli endte flatt for modellporteføljen vår for norske aksjer. Månedsporteføljen gikk opp 0,5 prosent i løpet av måneden, mens Hovedindeksen på Oslo Børs steg med 1,2 prosent.

Seks av ti aksjer i porteføljen slo indeksen i juli. DNO og Meltwater mest bidragsytende til den svake utviklingen til porteføljen, med nedgang på henholdsvis 16,4 og 12,6 prosent. Sterkest i juli var Bonheur og Hunter, som steg 15,8 og 6,9 prosent i løpet av måneden.

For augustporteføljen stokker vi om på fire av aksjene i porteføljen. BW LPG, Cloudberry, Hunter og Meltwater går ut, mens Kid, MPC Container Ships, Norske Skog og OHT kommer inn. AF Gruppen, Aker, Austevoll, Bonheur, DNO og Elkem beholdes.

Månedsporteføljen har ledet an over Oslo Børs i hele 2021 så langt. Hittil i år er porteføljen opp 20,2 prosent mens Hovedindeksen har steget 16,5 prosent på samme tid.

I den fulle porteføljerapporten som vi publiserer på vår kundeweb vil du finne ytterligere kommentarer på de enkelte aksjene som går ut og inn av porteføljen fra vår analyseavdeling. Ønsker du å motta porteføljeendringene og kommentarer på e-post? Fyll ut skjemaet nederst på siden. Dette er gratis, og du får porteføljeendringene før børsåpning den første handelsdag hver måned.

Velkomsttilbud Pareto Securities online handel i aksjer og fond  

Paretoporteføljen nå

Om vår modellportefølje

​Paretoporteføljen består av 6-10 norske aksjer og oppdateres på månedlig basis. Beholdningene tas inn og ut og justeres i størrelse på de oppgitte datoer i rapporten. Porteføljen er egnet som en modellportefølje for investorer som ønsker å følge opp investeringene sine selv. Fyll ut skjemaet under, og vi sender deg porteføljerapporten gratis hver måned.

Aksjebelåning til konkurransedyktig rente   Pareto Trader - For deg som handler daglig i markedet  Pareto Investor - Gode betingelser for deg med en større portefølje av aksjer og fond

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, og benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Jeg vil motta månedsporteføljen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.