Gå til innholdet

Månedsportefølje

Modellporteføljen norske aksjer steg 4,8 prosent i august, mot 0,7 prosent oppgang for Hovedindeksen på Oslo Børs. 

I løpet av august hadde syv av ti aksjer sterkere utvikling enn Hovedindeksen, med Bonheur (opp 14,9 prosent), Elkem (opp 13,2 prosent) og Kid (opp 11,1 prosent) som største bidragsytere til månedsoppgangen. Aker (ned 7,4 prosent) og DNO (ned 5,8 prosent) dempet utviklingen i august.

For augustporteføljen stokker vi om på seks av aksjene i porteføljen:

 

Månedsporteføljen har ledet an over Oslo Børs i hele 2021 så langt. Hittil i år er porteføljen opp 26,0 prosent mens Hovedindeksen har steget 17,2 prosent på samme tid.

I den fulle porteføljerapporten som vi publiserer på vår kundeweb vil du finne ytterligere kommentarer på de enkelte aksjene som går ut og inn av porteføljen fra vår analyseavdeling. Ønsker du å motta porteføljeendringene og kommentarer på e-post? Fyll ut skjemaet nederst på siden. Dette er gratis, og du får porteføljeendringene før børsåpning den første handelsdag hver måned.

Velkomsttilbud Pareto Securities online handel i aksjer og fond  

Paretoporteføljen nå

Om vår modellportefølje

​Paretoporteføljen består av 6-10 norske aksjer og oppdateres på månedlig basis. Beholdningene tas inn og ut og justeres i størrelse på de oppgitte datoer i rapporten. Porteføljen er egnet som en modellportefølje for investorer som ønsker å følge opp investeringene sine selv. Fyll ut skjemaet under, og vi sender deg porteføljerapporten gratis hver måned.

Aksjebelåning til konkurransedyktig rente   Pareto Trader - For deg som handler daglig i markedet  Pareto Investor - Gode betingelser for deg med en større portefølje av aksjer og fond

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, og benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Jeg vil motta månedsporteføljen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.