Gå til innholdet

Prisliste Handelstjenester

Webtjenester

Tilgang til handel og kurser på vår webtjeneste er inkludert i kundeforholdet og inkluderer blant annet gratis realtidsinformasjon fra Oslo Børs. Alle aktive kunder (har aksjer og aktiv handel hos oss) får full tilgang til våre analyser.

Tjenester Standard 10 handler/mnd 25 handler/mnd
Snapshots Gratis Gratis Gratis
Oslo Børs og Nasdaq Nordic Level 1 20,- 0,- 0,-
Nasdaq Nordic Level 2, Oslo Børs Level 1 70,- 60,- 60,-
Oslo Børs Level 2, Nasdaq Level 1 135,- 125,- 0,-
Oslo Børs Level 2, Nasdaq Nordic Level 2  185,- 185,- 60,-


 

 

 

 

Web Trader fra Infront

I Web Trader får du tilgang til kurser og handelsmulighet i hele Norden, Europa og USA med automatisk oppdaterte kurser og egne tilpasningsmuligheter. Les mer og se demo her

Tjenester Pris inkl. mva 10 handler/mnd 25 handler/mnd
Grunnpakke* 99,- 0,- 0,-
Indekser, råvarer, valuta** 55,- 0,- 0,-
Oslo Børs Level 1 10,- 0,- 0,-
Oslo Børs Level 2 125,- 125,- 0,-
Nasdaq Nordic Level 1 10,- 0,- 0,-
Nasdaq Nordic Level 2 60,- 60,- 60,-
US kurser (NYSE, inkl. ETF'er og NASDAQ level 1) 199,- 199,- 199,-


 

 

 

 

 

 

*Grunnpakken inkluderer forsinkede kurser i hele Europa, USA og Canada, TDN og Direkt med forsinkning, samt børsnyheter fra de viktigste børsene og finansnettstedene.
**Gir deg tilgang til en mengde utenlandske indekser, valuta og råvarer i realtid eller forsinket (blant annet oljeprisen i realtid).

Ytterligere kursfeed og tilleggstjenester er tilgjengelig i Web Trader. Se oversikt og priser her.

Active Trader fra Infront

Aktive Trader er vårt topprodukt og inneholder avansert handels- og analysefunksjonalitet. Produktet brukes av en rekke profesjonelle tradere og meglere, og kan i stor grad skreddersys dine behov. Les mer og se demo her. Priser i NOK inkl. mva.

Tjenester Startpris/mnd 50 handler/mnd 100 handler/mnd
Grunnpakke* 1075 500 Vi spanderer
Indekser, råvarer, valuta** 120 120 120
Sanntid Oslo Børs Level 1 10 10 10
Sanntid Oslo alle nivåer*** 125 125 125
Nasdaq Nordic Level 1 10 10 10
Nasdaq Nordic Level 2 60 60 60
Konsolidert ordrebok**** 0 0 0
Top Investors - Oslo Bø 250 250 250

*Grunnpakken inkluderer, avansert teknisk analyser, click trading,  handel i hele Europa, USA og Canada og forsinket kursinformasjon fra de markedene, samt børsnyhter og RSS feeder fra de viktigste finansavisene. Pareto Trader mobil.
**En mengde utenlandske indekser, valuta og råvarer i realtid.
***Inkl. add on - slik at du ser alle enkelt ordre.
****Her ser du alle orde og handler på MTF'er og i dark pools.
 

I Active Trader er en rekke kursfeeder, analysedata og nyhetstjenester tilgjengelig. Se oversikt over de mest aktuelle her på listen Tilleggstjenester i Active Trader.

Pareto Trader for iPhone/iPad og Android

Appen er inkludert i abonnementet for de som har Active Trader eller Web Trader. For kunder med mer enn 5 handler per måned som kun benytter webtjenesten, er applikasjonen gratis. Øvrige kan abonnere på applikasjonen for NOK 49,- per måned inkludert børsavgifter (Oslo Børs level 1).

Priser handel

Vår prismodell og tjenestetilbud er laget for å være godt for de fleste som handler aksjer, og veldig bra for de som handler mye. Det kan derfor være mye å spare på å flytte dine engasjementer i andre meglerhus over til oss. En full oversikt over våre priser finner du her, og husk å benytte deg av vårt velkomsttilbud (se under) dersom du er ny kunde.

Det er ikke anledning til å abonnere på våre handelstjenester (etter innledende prøveperiode) uten å være aktiv kunde hos Pareto, det vil si ha aksjer og handel hos oss.


Spesialtilbud til nye kunder 

Opprett en aktiv konto, og handle til minimumskurtasje NOK 19,- 0,03% på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får nye kunder kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader (for PC og mobil), og tilgang til vår analyse i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer. Du kan opprette eller flytte både Aksjesparekonto og vanlig handelskonto til Pareto. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.