Gå til innholdet

Prisliste handelstjenester

Webtjenester

Tilgang til handel og kurser på vår webtjeneste er inkludert i kundeforholdet. Alle aktive kunder (har aksjer og aktiv handel hos oss) får tilgang til våre analyser.

Tjenester Pris per måned
Oslo Børs Level 2 realtid 25 ,-
Oslo Børs Level 2, Nasdaq Nordic Level 1 40 ,-
Oslo Børs Level 2, Nasdaq Nordic Level 2 90 ,-

Infront Web Trader og Mobil-App

I Web Trader for desktop eller mobil får du tilgang til kurser og handelsmulighet i hele Norden, Europa og USA med automatisk oppdaterte kurser og egne tilpasningsmuligheter. Les mer og se demo her

Tjenester Pris inkl. mva 10 handler per mnd 25 handler per mnd
Grunnpakke* 140,- 0,- 0,-
Indekser, råvarer, valuta** 75,- 75,- 0,-
Oslo Børs Level 2*** 25,- 0,- 0,-
Nasdaq Nordic Level 1 15,- 0,- 0,-
Nasdaq Nordic Level 2 65,- 65,- 65,-
US kurser (NYSE, inkl. ETF'er og NASDAQ level 1) 245,- 245,- 245,-
Top Investors (Oslo Børs) 260,- 260,- 260,-


*Grunnpakken inkluderer forsinkede kurser i hele Europa, USA og Canada, TDN og Direkt med forsinkning, samt børsnyheter fra de viktigste børsene og finansnettstedene.
**Gir deg tilgang til en mengde utenlandske indekser, valuta og råvarer i realtid eller forsinket (blant annet oljeprisen i realtid).
*** Gir tilgang til hele Euronext i realtid - alle nivåer.

Ytterligere kursfeed og tilleggstjenester er tilgjengelig i Web Trader. Se oversikt og priser her.

Active Trader fra Infront

Aktive Trader er vårt topprodukt og inneholder avansert handels- og analysefunksjonalitet. Produktet brukes av en rekke profesjonelle tradere og meglere, og kan i stor grad skreddersys dine behov. Les mer og se demo her. Priser i NOK inkl. mva.

Tjenester Startpris per mnd 50 handler per mnd 100 handler per mnd
Grunnpakke* 1150 600 Vi spanderer
Indekser, råvarer, valuta** 130 130 130
Oslo Børs Level 2*** 25 25 25
Nasdaq Nordic Level 1 15 15 15
Nasdaq Nordic Level 2 65 65 65
Konsolidert ordrebok**** 0 0 0
Top Investors - Oslo Bø 250 250 250


*Grunnpakken inkluderer, avansert teknisk analyser, click trading,  handel i hele Europa, USA og Canada og forsinket kursinformasjon fra de markedene, samt børsnyheter og RSS feeder fra de viktigste finansavisene. Pareto Trader mobil.
**En mengde utenlandske indekser, valuta og råvarer i realtid.
***Inkl. add on - slik at du ser alle enkelt ordre. Nytt 2021 inkluderer nå sanntid alle nivåer i hele Euronext.
****Her ser du alle orde og handler på MTF'er og i dark pools.
 

I Active Trader er en rekke kursfeeder, analysedata og nyhetstjenester tilgjengelig. Se oversikt over de mest aktuelle her på listen Tilleggstjenester i Active Trader.

Pareto Trader for iOS og Android

Appen er inkludert i abonnementet for de som har Active Trader eller Web Trader. For kunder med mer enn 5 handler per måned som kun benytter webtjenesten, er applikasjonen gratis. Øvrige kan abonnere på applikasjonen for NOK 49,- per måned inkludert børsavgifter (Oslo Børs level 1).

For å få tilgang til appen må du abonnere på Active Trader eller Web Trader. Har du mer enn 10 handler i måneden dekker vi den månedlige kostnaden på 140 kr for Web Trader for deg. 

Priser handel

Prismodellene og tjenetilbudet vårt er laget for å være godt for deg som handler aksjer, og veldig bra for deg som handler mye. Se den fulle oversikten over prisene våre. Husk å benytte deg av velkomsttilbudet ditt hvis du er ny kunde. 

Det er ikke anledning til å abonnere på våre handelstjenester (etter innledende prøveperiode) uten å være aktiv kunde hos Pareto, det vil si ha aksjer og handel hos oss.


Spesialtilbud til nye kunder 

Opprett en aktiv konto, og handle til minimumskurtasje NOK 19,- 0,03% på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får nye kunder kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader (for PC og mobil), og tilgang til vår analyse i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer. Du kan opprette eller flytte både Aksjesparekonto og vanlig handelskonto til Pareto. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.