Gå til innholdet

Prisliste Handelstjenester

Webtjenester

Tilgang til handel og kurser på vår webtjeneste er inkludert i kundeforholdet og inkluderer blant annet gratis realtidsinformasjon fra Oslo Børs. Alle aktive kunder (har aksjer og aktiv handel hos oss) får full tilgang til våre analyser.

Web Trader fra Infront

I Web Trader får du tilgang til kurser og handelsmulighet i hele Norden, Europa og USA med automatisk oppdaterte kurser og egne tilpasningsmuligheter. Les mer og se demo her

Tjenester Pris inkl. mva 10 handler/mnd 25 handler/mnd
Grunnpakke* 99,- 0,- 0,-
Indekser, råvarer, valuta** 55,- 0,- 0,-
Oslo Børs Level 1 10,- 0,- 0,-
Oslo Børs Level 2 125,- 125,- 0,-
Nasdaq Nordic Level 1 10,- 0,- 0,-
Nasdaq Nordic Level 2 60,- 60,- 60,-
US kurser (NYSE, inkl. ETF'er og NASDAQ level 1) 199,- 199,- 199,-


 

 

 

 


 

*Grunnpakken inkluderer forsinkede kurser i hele Europa, USA og Canada, TDN og Direkt med forsinkning, samt børsnyheter fra de viktigste børsene og finansnettstedene.
**Gir deg tilgang til en mengde utenlandske indekser, valuta og råvarer i realtid eller forsinket (blant annet oljeprisen i realtid).

Ytterligere kursfeed og tilleggstjenester er tilgjengelig i Web Trader. Se oversikt og priser her.

Active Trader fra Infront

Aktive Trader er vårt topprodukt og inneholder avansert handels- og analysefunksjonalitet. Produktet brukes av en rekke profesjonelle tradere og meglere, og kan i stor grad skreddersys dine behov. Les mer og se demo her. Priser i NOK inkl. mva.

Tjenester Startpris 50 handler/mnd 100 handler/mnd
Grunnpakke* 1075 500 0
Indekser, råvarer, valuta** 120 120 120
Sanntid Oslo Børs Level 1 10 10 10
Sanntid Oslo alle nivåer*** 125 125 125
Nasdaq Nordic Level 1 10 10 10
Nasdaq Nordic Level 2 60 60 60
Konsolidert ordrebok**** 0 0 0

*Grunnpakken inkluderer, avansert teknisk analyser, click trading,  handel i hele Europa, USA og Canada og forsinket kursinformasjon fra de markedene, samt børsnyhter og RSS feeder fra de viktigste finansavisene. Pareto Trader mobil.
**En mengde utenlandske indekser, valuta og råvarer i realtid.
***Inkl. add on - slik at du ser alle enkelt ordre.
****Her ser du alle orde og handler på MTF'er og i dark pools.
 

I Active Trader er en rekke kursfeeder, analysedata og nyhetstjenester tilgjengelig. Se oversikt over de mest aktuelle her på listen Tilleggstjenester i Active Trader.

Pareto Trader for iPhone/iPad og Android

Appen er inkludert i abonnementet for de som har Active Trader eller Web Trader. For kunder med mer enn 5 handler per måned som kun benytter webtjenesten, er applikasjonen gratis. Øvrige kan abonnere på applikasjonen for NOK 49,- per måned inkludert børsavgifter (Oslo Børs level 1).

Priser handel

Vår prismodell og tjenestetilbud er laget for å være godt for de fleste som handler aksjer, og veldig bra for de som handler mye. Det kan derfor være mye å spare på å flytte dine engasjementer i andre meglerhus over til oss. En full oversikt over våre priser finner du her, og husk å benytte deg av vårt velkomsttilbud dersom du er ny kunde.

Det er ikke anledning til å abonnere på våre handelstjenester (etter innledende prøveperiode) uten å være aktiv kunde hos Pareto, det vil si ha aksjer og handel hos oss.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.