Gå til innholdet

Kapitalinnhentinger

Pareto Securities er en av de ledende investeringsbankene i Norden innen egenkapitalinnhentinger, obligasjonsutstedelse og børsnoteringer. I tillegg er vi verdensledende innen bransjer som oljeservice, shipping og sjømat.

  • Mulig å delta i rettede emisjoner
  • Børsnoteringer i flere markeder
  • Jevnlige obligasjonsutstedelser

Kontakt oss

Pareto engasjeres av eiere, styret og ledelsen i selskaper og fungerer som prosjektleder i å koordinere, strukturere, gjennomføre og følge opp kapitalinnhentinger og børsnoteringer på Oslo Børs, Oslo Axess, Merkur Market eller andre markeder.

Som investeringsbank ønsker vi å følge selskaper gjennom hele livsløpet fra tidligfase med private kapitalinnhentinger, til børsnoteringer og etterfølgende større plasseringer og rettighetsemisjoner. I tillegg til å jobbe med de aller største selskapene, er Pareto ledende i Norden innen emisjoner for mindre og mellomstore selskaper som ikke er børsnotert. Pareto Securities tilbyr sine investorkunder deltagelse i et bredt spekter av emisjoner i spennende selskaper i alle størrelser, industrier og markeder – ulik noen annen investeringsbank i Norden. Mange av plasseringene gjøres gjennom direkte kontakt med investorer (private placements).

Snakk med din kontakt i Pareto om du er interessert i å bli kontaktet på slike.

Aktuelle transaksjoner: 

September 2020 - Salmon Evolution - Tegning beregnet frem til 04.09.2020 kl. 12:00. Ta kontakt med din megler hos oss om interesse. 

For informasjon om hvordan du kan delta i børsnoteringer som ikke håndteres av Pareto direkte fra din VPS-konto hos oss, se denne artikkel

Jeg vil ha info om emisjoner

Legg igjen navn, telefon og e-post under, så vil vi ta kontakt.

Utvalgte 2014-2015 ECM transaksjoner utført av Pareto

Utvalgte 2014-2015 DCM transaksjoner utført av Pareto

Utvalgte 2014-2015 M&A transaksjoner utført av Pareto

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.