Gå til innholdet

Kapitalinnhentinger

Pareto Securities er en av de ledende investeringsbankene i Norden innen egenkapitalinnhentinger, obligasjonsutstedelse og børsnoteringer. I tillegg er vi verdensledende innen bransjer som oljeservice, shipping og sjømat.

  • Mulig å delta i rettede emisjoner
  • Børsnoteringer i flere markeder
  • Jevnlige obligasjonsutstedelser

Kontakt oss

Pareto engasjeres av eiere, styret og ledelsen i selskaper og fungerer som prosjektleder i å koordinere, strukturere, gjennomføre og følge opp kapitalinnhentinger og børsnoteringer.

Som investeringsbank ønsker vi å følge selskaper gjennom hele livsløpet fra tidligfase med private kapitalinnhentinger, til børsnoteringer og etterfølgende større plasseringer og rettighetsemisjoner. I tillegg til å jobbe med de aller største selskapene, er Pareto ledende i Norden innen emisjoner for mindre og mellomstore selskaper som ikke er børsnotert. Pareto Securities tilbyr sine investorkunder deltagelse i et bredt spekter av emisjoner i spennende selskaper i alle størrelser, industrier og markeder – ulik noen annen investeringsbank i Norden. Mange av plasseringene gjøres gjennom direkte kontakt med investorer (private placements).

Snakk med din kontakt i Pareto om du er interessert i å bli kontaktet på slike.

Aktuelle transaksjoner: 

Pareto har vært involvert i mer enn 200 egenkapitals-, gjelds- og prosjektfinansierings transaksjoner årlig. Se mer om våre transaksjoner her

Med konto hos oss kan du også delta i børsnoteringer som ikke håndteres av Pareto, gjennom VPS-link. Se denne artikkel.

Jeg vil ha info om emisjoner

Legg igjen navn, telefon og e-post under, så vil vi ta kontakt. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.

Meld deg på vårt nyhetsbrev