Gå til innholdet

Den store Aksjekvelden 2019

Denne høsten deltar vi på AksjeNorges store aksjekvelder i byene Trondheim, Tromsø, Bergen, Oslo og Stavanger. Meld deg på her.

I samarbeid med Oslo Børs vil AksjeNorge også i år arrangere Den store Aksjekvelden. Dette er populære arrangementer, som hvert år har satt nye besøksrekorder. Pareto Securities deltar med både innlegg på scenen og meglere på stand. Det er gratis å delta på Aksjekvelden, men begrenset med plasser. Her er høstens datoer og linker til påmelding:

På Aksjekvelden vil dere høre innlegg fra flere av de største og mest kjente norske meglerhus og fondsforvaltere, med fokus på aksjer og investeringer. Flere pleier komme med konkrete aksjetips. Vi fra Pareto kommer denne gang til å fokusere mest på temaer og teknikker som er aktuelle for deg som handler aktivt i aksjer og andre investeringer.

Dette er populære og bra arrangementer. Vi sees!


Ut september: 19-ut-19 spesialtilbud til nye kunder 

Opprett en aktiv konto, og handle til minimumskurtasje NOK 19,- ut hele 2019. I tillegg får nye kunder 3 måneders kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader, og tilgang til vår analyse. Les mer på vår kampanjeside:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.