Gå til innholdet

Aksje-NM 2019

Fra 02. til 27. september kan du prøve deg som aktiv aksjeplukker, og være med i kampen om fine premier.

Aksje-NM innebærer at du kan prøve deg som aksjeplukker eller trader uten å risikere egne penger. Deltakerne får 100.000 fiktive kroner, og handler norske aksjer, egenkapitalbevis eller norsknoterte ETF'er (børshandlede fond) for disse pengene. Høyest avkastning vinner. Det kåres fire ukevinnere og en hovedvinner. Det er mulig å lage lag, eller man kan konkurrere individuelt.

Konkurransen arrangeres av E24. For mer informasjon om hvordan konkurransen foregår, se deres informasjonsside, der du også finner konkurransereglene. Pareto Securities er i år en av sponsorene bak Aksje-NM, og kommer til å stille med en fin ukespremie.


Meld deg på Aksje-NM her


Aksjehandel på nett 

Pareto har et bredt tilbud til deg som vil styre dine investeringer på nett, og er kjent som en foretrukken partner for de som har en større investeringsportefølje, eller handler aktivt i enkeltaksjer. Se full prisliste og andre kurtasjeklasser her.

Pareto Trader - Lav kurtasje for deg som handler daglig i aksjer   Pareto Investor - For deg med større investeringer i aksjer og fond

Alle våre aktive kunder får tilgang til våre analyser, og handler gjennom det samme underliggende handelssystem som de profesjonelle aktørene i markedet. Vi har handelstjenester for alle behov. Du kan handle i Norden fritt gjennom vår nettside, mens aksjer og ETF'er i Europa, UK, USA og Canada er tilgjengelige via mobilapp, den populære WebTrader eller toppvalget Infront Active Trader. Vi har også mer enn 340 fond tilgengelig i vårt fondssenter, som sammen med ETF'er er et populært tillegg til enkeltaksjer.

Pareto Securities er det naturlige valget for den som aktivt styrer sine investeringer. Om du er interessert i hva vi kan tilby deg, ta gjerne en uforpliktende prat med vårt online-team. Vi kan også hjelpe deg med flytting av portefølje, og har et svært godt tilbud for porteføljebelåning - også på Aksjesparekonto.

Ut september: 19-ut-19 spesialtilbud til nye kunder 

Opprett en aktiv konto, og handle til minimumskurtasje NOK 19,- ut hele 2019. I tillegg får nye kunder 3 måneders kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader, og tilgang til vår analyse. Les mer på vår kampanjeside:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.