Gå til innholdet

Har du sett vårt Studenttilbud?

Dagens studenter er fremtidens gründere, bedriftsledere og investorer. Pareto vil støtte disse gjennom å gi tilgang til topp analyseverktøy, og handel til studentvennelig pris.

Paretos Studenttilbud gir deg aksjehandel på Oslo Børs til kun kroner 19,- for ordrer helt opp til 100.000. Dette er et meget godt tilbud som inkluderer sanntidskurser og full tilgang til Paretos analyser. Som studentkunde hos oss får du:

Da dette er et svært godt tilbud og inkluderer kursfeed og software fra tredjeparter er det en forutsetning at du som student blir en aktiv kunde hos Pareto. Dette betyr å flytte din aksjeportefølje over til Pareto og gjøre handler gjennom oss.

For å få Pareto's studenttilbudRegistrer deg som kunde på vanlig måte, og send oss en mail med navn og kopi av gyldig studiebevis. Vær forberedt på at sjekk av gyldig status som student kan bli en årlig affære, så si gjerne ifra til oss når du er ferdig med studiene. Betingelsene vil fortsatt være veldig gode.

Har du bruk for mer avanserte verktøy? Pareto har lang erfaring med å betjene svært aktive tradere. Ta kontakt med online-teamet på +47 24 13 39 39 for en prat, og husk at vi har gratis prøveabbonement på flere av våre mer avanserte løsninger.

 

3 siste fra Pareto:

Paretos optimale: Ingen røyk uten ... ulmebrann?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.