Gå til innholdet

Click-Trading for rask aksjehandel

Click-Trading muliggjør svært rask legging, endring og trekking av ordrer. Se demo her. Et nyttig verktøy for de som vil handle raskt, eller vil finstyre større ordre.

Click-Trading er en ordremodul som er gratis tilgjengelig for alle som bruker topproduktet Infront Active Trader gjennom Pareto. Du finner den ved å høyreklikke i et kursoppslagsvindu, velge Trading og Click-Trading fra menyen. Man kan også bruke hurtigtasten Ctrl+K. Videoen under viser noen av mulighetene Click-Trading gir for å legge, endre og trekke ordre. Mer info:
Avansert aksjehandel
Trading av aksjer
Traders Corner

OBS: Click-Trading muliggjør svært rask ordreinnlegging og -håndtering i markedet, noe som kan være viktig for deg som handler ofte eller håndterer store ordrer. Click-trading kan imidlertid også øke risikoen for manuell feilhandel. Sett deg derfor grundig inn i Click Trading før du bruker det. Ordre som legges inn gjennom click-trading går i likhet med øvrig ordrestrøm gjennom vår Smart Order Router, som sikrer at du handler til beste pris på alle markedsplasser der det gjeldende verdipapir omsettes.

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med Bank-ID på 3 minutter. PS: Vårt standard velkomsttilbud inkluderer fri tilgang til handelsplattformen Webtrader i 3 mnd. Denne handelsplattformen inneholder nok funksjonalitet for de fleste, men Click-Trading er kun tilgjengelig i topproduktet Infront Active Trader.

3 siste fra Pareto:

Paretos optimale: Ingen røyk uten ... ulmebrann?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.