Gå til innholdet

Valutaveksling

Ved handel i utenlandske fond, aksjer og ETF'er er vekslingskostnaden til utenlandsk valuta en viktig faktor å ta hensyn til. Vi har gode betingelser på dette området.

Valutaveksling er en viktig kostnad ved handel i utlandet, men mange er ikke klar over hvor stor forskjell det er på dette ved handel gjennom ulike aktører. Hos Pareto er vi vant til å betjene profesjonelle kunder, som krever gode vilkår på dette området. Vi har valgt å videreføre disse betingelsene også til de som handler aksjer og fond over internett.

Hos oss får du samme priser som de proffe, og du kan også ha valutakonto tilknyttet Aksjesparekonto. Se en sammenligning av våre betingelser med en ledende konkurrent i videoen over, eller her på Youtube.

Se også:

Obs! Du kan flytte en allerede belånt portefølje til oss. Vår Kundeservice hjelper deg med å overføre både lån og aksjer, slik at posisjonene ikke behøver å selges. Sjekk våre belåningsgrader på aksjer her. Både fond og aksjer kan overføres.

For å overføre aksjer/fond:

  1. Åpne konto hos Pareto, om du ikke allerede har dette.
  2. Skjemaer for overføring finner du her.
  3. Info og skjemaer om belåning av porteføljer.

Ta kontakt med kundeservice ved spørsmål. Vi hjelper deg gjerne. Du når oss på 24 13 39 39, eller ved å sende e-post.

PS: Vi tar ingen kostnader for å flytte aksjer og fond inn til oss, men vi er kjent med at andre banker og meglerhus kan ta seg betalt for å flytte beholdninger ut. Snakk med vår kundeservice dersom dette skaper problemer, så ser vi på hvordan det kan håndteres.


Spesialtilbud til nye kunder 

Opprett en aktiv konto, og handle til minimumskurtasje NOK 19,- 0,03% på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får nye kunder kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader (for PC og mobil), og tilgang til vår analyse i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer. Du kan opprette eller flytte både Aksjesparekonto og vanlig handelskonto til Pareto. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Meld deg på vårt nyhetsbrev