Gå til innholdet

Test vår nye Kundeweb

Du finner nå masse ny funksjonalitet på vår beta kundeweb. Om du ønsker å teste HANDEL kan vi aktivere dette for deg.

En viktig brikke i vår strategi om å være den beste tilbyderen av online handelstjenester for aksjer er vår kundeweb. Den gamle nettsiden har fungert bra, men gir ikke den fleksibilitet som er nødvendig for å kunne ta disse tjenestene et skritt videre. Det siste året har vi derfor kontinuerlig lansert nye tjenester på vår nye nettside, som nå er i såkalt beta-test. Beta betyr at alt som er lagt ut der skal fungere, men at vi fortsatt gjør både design- og funksjonelle endringer, samt at det ennå gjenstår noe funksjonalitet fra gammel nettside som ikke er rullet ut. 

Vi startet med å lansere en ny analyseweb tilrettelagt for institusjonelle kunder, men som alle som bruker våre online tjenester får tilgang til. Så kom skatterapporten til betaweb. I de siste uker og måneder har vi rullet ut blant annet dette:

  • Forbedret nyhetstjeneste m/flere veldig bra kilder - eksempel
  • Forbedret chartverktøy (versjon 1, mer kommer) - eksempel
  • Artikler og video kun tilgjengelig for innloggede kunder - eksempel
  • Handelsverktøy med streaming kurser på aksjer i Norden 
  • Søk og handel i fond 
  • Omfattende porteføljerapport for avkastning og beholdning 

Se under for noen skjermklipp og korte forklaringer på dette, men viktigst av alt: Test selv! Du finner link til betawebben øverst på forsiden på gammel kundeweb. Om du ønsker å teste handel på den nye nettsiden, kontakt kundeservice og vi aktiverer dette for deg. Handelsfunksjonalitet må enn så lenge aktiveres manuelt. 

Forbedret nyhetstjeneste

Du får tilgang til mange nyhetstjenester, og kan bygge dine egne filtre på det du er interessert i. Vi har laget en snarvei til Finwire, som blant annet kommer med en oversikt over diverse meglerhus sine opp- og nedgraderinger hver dag:

Finwire nyhetstjeneste tilgjengelig på Pareto Securities kundeweb

Bedre charts (enda bedre kommer)

Artikkelforfatteren er en aktiv bruker av charts, og selv om de mest avanserte verktøyene for dette vil være å finne i Infront Active Trader, og en slankere variant i Web Trader, ønsker vi å ha et godt chartverktøy tilgjengelig på våre nettsider. På den nye kundewebben kan du nå lage ditt eget chartoppsett og lagre det. Man kan gjøre enkle analyser og se charts i flere varianter. En mer omfattende modul er skisset, og vil komme om ikke lenge.

Selskapssider på ny Pareto Securities kundeweb 

Artikler og video kun for innloggede kunder

Frem til nå har man som innlogget kunde kunne se nyheter, kurser og få tilgang til Paretos analyser etterhvert som de publiseres. Vi har i tillegg lagt ut en del artikler og videoer på vår åpne nettside (utstillingsvinduet) tilgjengelig for alle enten de er kunder eller ikke. På vår nye kundeweb vil vi vi kunne legge ut mer spisse, aktuelt og handlbart innhold rettet kun mot de som handler aktivt gjennom oss. Dette er under utvikling, men man kan se de første publiseringer under menypunktet Artikler på den nye webben.

Artikler med handlbare innspill for innloggede kunder hos Pareto Sec.

Handel med streaming kurser og 10 nivåer i ordreboken

Send mail til kundeservice her, og vi gir deg tilgang til aksjehandel i Norden på den nye nettsiden. Mange kunder er allerede i gang, og tilbakemeldingene er gode. Vi har skrudd på kontinuerlig oppdaterte (streaming) kurser på betawebben, og på handelssidene kan du se 10 nivåer i ordreboken. Foruten vanlig ordrelegging har du tilgang til noe mer avansert handelsfunksjonalitet som stop-loss og trailing stopp-loss. 

Tight og fin handelsside med streaming kurser og 10 nivåer i ordreboken

Ny porteføljerapport

På kontosidene vil du finne den informasjon du er vant med. Kurser på instrumenter utenfor norden er sluttkurs dagen før, mens aksjer i norden og valuta har oppdaterte kurser. Vi har lansert en ny porteføljerapport som du finner under kontosidene. Der finner du ytterligere detaljer om avkastning, renter, valuta og eksponering. Du kan se og søke i transaksjoner, og finne utbytter og rentebetalinger etc. Export til Excel eller print som Pdf er lett tilgjengelig.

Veien videre 

Vi vil være det rette meglerhuset for alle som er over gjennomsnittet interessert i aksjer, og bygger ut vårt tjenestetilbud i tråd med dette. Som aktive brukere av analyse og handelsverktøy på daglig basis er vi godt kjent med hvilke verktøy som virker, og som kundene kan ha god nytte av. De nye nettsidene vil snart være komplette med alt innhold og funksjonalitet fra den gamle kundeweb, og de gamle sidene vil da etter hvert bli nedstengt.

For oss så er ikke dette slutten på utviklingen av de nye sidene, men slutten på fase 1. Vi har mange ideer til hvordan vi kan ta dette videre, og planene for ytterligere spennende funksjonalitet ligger klar. Vi tar også gjerne imot tilbakemeldinger og forslag på hva kunder er interessert i. 

Bli med, og prøv selv. - Logg inn til beta kundeweb her.

Aktivering av handel på ny kundeweb: Send mail til kundeservice her


Attraktivt nykundetilbud

Ennå ikke kunde hos Pareto? Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen/videoen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.