Gå til innholdet

Swedish Selected Small Caps Day

Vi har gleden av å invitere til Pareto Securities’ Swedish Selected Small Caps Day onsdag 9. desember. (Virtuelt seminar).

 

Våre svenske kollegers modellportefølje Swedish Selected Small Caps er et utvalg av deres beste investeringsideer blant svenske småselskap. Aksjene som velges antas ha et godt langsiktig potensial, og utvalget oppdateres jevnlig. Porteføljen har siden lanseringen 1 oktober 2019 gått opp med ca. 60%.
 
Vi inviterer nå til et virtuelt seminar 9. desember mellom 10:00 og 12:15. Det blir en gjennomgang av porteføljen, samt selskapspresentasjoner fra noen av selskapene som nå inngår i den:  VNV Global, Kambi, Storytel, Hexatronic, Mips och Azelio. Det blir også anledning til å stille spørsmål til selskapene.
 
 
Påmelding
Meld deg på via linken under:
 
Anmälan Pareto Securities' Swedish Selected Small Caps Day
Registrerte deltakere vil få en link som gir adgang til eventet.

 


Deltagende selskap:

  • Mips
  • Storytel
  • Azelio
  • Hexatronic
  • Kambi
  • VNV Global
Siste porteføljeoppdatering på Swedish Small Caps finner du på vår kundeweb her.
 
Ikke ennå tilgang til våre analyser og events? Se mer om hvordan du kan få det her.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.