Gå til innholdet

Stor interesse for verdens største sjømatkonferanse

Vi er stolt eier og medarrangør av North Atlantic Seafood Forum. Fra 8. til 10. juni avholdes sjømatkonferansen digitalt med over 160 presenterende selskaper og beslutningstakere.

Sjømatsektoren er en stor og viktig sektor for Pareto. Fra å være en nisjesektor for bare noen år siden, har sjømatsektoren vokst til å bli en av de viktigste på Oslo Børs. Sektoren er i dag verdt over 300 milliarder i markedsverdi.

North Atlantic Seafood Forum er verdens største bransjemesse for selskaper og aktører innen sjømat. Av de 20 største selskapene på Oslo Børs er fire av dem sjømatselskaper, og 11 nye sjømatselskaper har tatt steget opp på børs i løpet av det siste året.

Blant selskapene som presenterer er:

Og mange flere. Totalt deltar over 160 selskaper, analytikere og beslutningstakere presentere sine perspektiver på dagsaktuelle temaer. Konferansen dekker sjømatbransjen bredt, med et fokus på laks, hvitfisk og pelagisk fisk. I tillegg dekkes teknologi, innovasjon, bærekraft, politikk og finansielle muligheter innen sjømatindustrien.

- Tradisjonelt har konferansen blitt avholdt i Bergen, men arrangeres i år digitalt med den sterkeste listen over presenterende bransjeaktører noensinne. På dag én av konferansen er søkelyset på teknologi- og innovasjon i sjømatsektoren. Dag to blir en dag med presentasjoner fra ledende beslutningstakere, som blant annet statsminister Erna Solberg, CEO mr. Lee av Dongwon Industries og CEO Rob Koremans i Nutreco. Dag tre byr på en rekke industriseminarer, blant annet Pareto Securities’ Seafood Investor Seminar, sier sjømatanalytiker Carl-Emil Johannessen.

De fleste børsnoterte sjømatselskaper i Sør-Amerika og Norge vil presentere på vårt Seafood Investor Seminar. Totalt har seminaret 31 presenterende selskaper, og med et fokus på landbasert oppdrett. 

Les mer om sjømatkonferansen på NASFs nettsider. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev