Gå til innholdet

Rekordår for Paretos fornybarkonferanse

Aldri før har flere deltatt på Pareto Securities’ Power & Renewable Conference. – Deltagerrekorden viser at investorinteressen for fornybar energi er blitt veldig stor, sier fornybardirektør Lars Ove Skorpen i Pareto Securities.

Torsdag 21. januar arrangerte vi for 23. gang vår fornybarkonferanse Power & Renewable Conference. Aldri før har fornybarinteressen vært større.

Fra om lag 400 deltagere i fjor, deltok 2150 personer på årets konferanse.

- Det har blitt mye mer fokus på fornybar energi i finansmarkedene. At så mange fornybarselskaper har blitt børsnotert det siste året har bidratt til å løfte interessen, sier Skorpen.

Digital debut

For første gang ble fornybarkonferansen gjennomført digitalt. Tidligere har konferansen funnet sted på Hotel Continental.

- Der var det bare kapasitet til opp under 400 deltagere. Interessen har vært stor tidligere også, så hvert år vi har måttet sagt nei til mange som ønsket å delta på konferansen. Det slipper vi med digital gjennomføring, sier Skorpen.

Se videointervju med Lars Ove Skorpen etter fornybarkonferansen: 

 

Selskapsrekord

Også på selskapssiden ble det rekord. 50 selskaper presenterte i løpet av dagen, hvorav 28 er børsnotert.

- De fleste sektorer innen fornybar energi var representert. Selskaper innen alt fra vann-, vind- og solenergi til cleantechselskaper innen batterier, hydrogen, kjemisk resirkulering, avfallsenergi og karbonfangst deltok. Deltagerlisten var knallsterk, sier Skorpen.

- Mange av disse selskapene er i dag listet på Oslo Børs eller nærliggende børser som Stockholm eller Frankfurt. Men det er også en god del selskaper som vi tror kan se på børsen som et spennende alternativ for fremtidig finansiering, sier han.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.