Gå til innholdet

Paretopodden - Seminar med Oslo Børs

Det går mot rekordår for børsnoteringer, og Oslo Børs arrangerer nå Cleantech-seminar sammen med Pareto for å introdusere flere børskandidater for investorer. Vi møter Børsdirektør Øivind Amundsen og Lars Ove Skorpen fra Pareto til samtale i Paretopodden.

Podcast: Denne, og tidligere episoder kan finnes på Soundcloud eller ved å  søke/følge Paretopodden i Spotify eller din Apple podcast app.

Både Oslo Børs og Pareto Securities har høy aktivitet på feltene fornybar energi og teknologi. Med dette seminaret ønsker vi å etablere en møteplass mellom selskaper og investorer innenfor disse temaene. Torsdag 15. oktober 2020 fra 09:00 til 15:00 holder vi derfor sammen et Cleantech-seminar der en rekke selskaper som er aktuelle kandidater for børsnotering i tiden fremover får presentere seg. Seminaret er gratis og virtuelt (foregår på nett).

Påmelding under "Arrangementer" på vår kundeweb, eller på Oslo Børs hjemmeside her.

Full agenda finner du her

Oslo Børs and Pareto Securities Cleantech Seminar 2020


Attraktivt nykundetilbud

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

 

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.