Gå til innholdet

Pareto Securities’ virtual TechSaas Seminar

Den 12. november holder Pareto Securities et virtuellt seminar for selskaper innen Tech med særlig Software-as-a-Service (Saas) som forretningsmodell.

Se også vår tematiske artikkel om Software as a Service, og hør Paretopodden om TechSaaS.

Agenda 12. november:

 

Påmelding:

Seminaret er gratis for våre kunder, og du kan melde deg på under "Arrangementer" på vår kundeweb. For bakgrunn og intro til temaet for konferansen, hør vår siste podcast her:

Ikke kunde ennå? Klikk på banneret øverst på denne side, eller på nykundetilbudet under. Registreringen tar bare noen få minutter, og vår kundeservice hjelper deg gjerne med overføring av porteføljer og liknende. Vi kan også ta imot belånte porteføljer. 
 

Husk også at du som aktiv kunde hos Pareto Securities får full tilgang til vårt analyseprodukt.  


Attraktivt nykundetilbud

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev