Gå til innholdet

Pareto Securities arrangerer for første gang et eget seminar for norske sparebanker

Norske sparebanker byr på attraktive investeringsmuligheter. Torsdag 17. juni arrangerer vi vårt første seminar for sparebanksektoren.

Sparebanksektoren i Norge legger bak tolv sterke måneder. Egenkapitalindeksen på Oslo Børs, som følger egenkapitalbevisene til norske sparebanker, er opp nærmere 50 prosent det siste året. Sektoren er kjent for sine gode utbytter, høy kapitalisering og relativt lave risiko.

For å øke oppmerksomheten blant både norske og internasjonale investorer arrangerer vi et eget sparebankseminar 17. juni. Seminaret og selskapspresentasjonene vil holdes på engelsk.

I løpet av dagen får du et overblikk på sektoren, og en rekke av de største og mest likvide sparebankene som er notert i Norge vil presentere sine selskaper.

Ni norske sparebanker med noterte aksjer eller egenkapitalbevis presenterer på seminaret:

Les mer om konferansen og hvordan melde deg på her. 

Bankenes utbytter gjør sektoren til en favoritt blant investorer på jakt etter stabile aksjeutbytter. Lær mer om utbytteinvesteringer i norske banker her. 

Våre bankanalytikeres siste sektorrapport kan leses i kundeplattformen vår. 

SpareBank 1 Østlandet er blant sparebankene som deltar på seminaret. Til Pareto TV forteller bankens finansdirektør Geir-Egil Bolstad om bankens stabilitet, bærekraftssatsing, samfunnsansvar og utsynet fremover.

Sparebanken Sør er en annen av de ni sparebankene som presenterer på seminaret. Til Pareto TV forteller bankens direktør Geir Bergskaug om hvordan gode kunderelasjoner skal hjelpe banken å vokse videre. 

Midt-Norges bankbastion SpareBank 1 SMN presenterer også på seminaret. Banken jakter lojale kunder gjennom bred produktportefølje og blide investorer med vekst og utbytter. Fremover venter banken gode tider.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev