Gå til innholdet

Pareto Securities’ Battery Metals & Mining Conference

Tirsdag 23. februar arrangerer vi for første gang en heldags virtuell konferanse for gruvedrift- og batterimetallsektoren.

Råvaremarkedet legger bak seg et sterkt 2020, og med en stigende global trend innen elektrifisering er det stigende forventninger til gruveselskaper verden over. Kombinert med et behov for spesifikke råmaterialer i den "grønne økonomien", vil gruvedrift spille en sentral rolle i å levere de nødvendige råvarene for ren teknologi. 

Konferansen vil være et heldags virtuelt event med presentasjoner og paneldiskusjoner fra både vekstselskaper og etablerte selskaper innenfor sektoren. 

Konferansen er åpen for våre kunder, og du kan melde deg på inne på våre kundesider.

I nyeste episode av Paretopodden er våre analytikere innom utviklingen innen batteriteknologi og hvordan norske industriselskaper posisjonerer seg for det grønne skiftet. 

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.