Gå til innholdet

Nyhet: Svensk Paretoportefølje

Etter suksess i Norge siden 2004 lanserer vi nå en anbefalt aksjeportefølje også i Sverige.

Paretos analyseavdeling har siden 2004 publisert en månedlig portefølje kalt "Paretoporteføljen" som har inneholdt 6 til 10 aksjer som ansees ha god oppside, og være spesielt aktuelle. Porteføljen har hatt svært god avkastning i mange år, og har tjent som inspirasjon til våre kunder.

Nå også svensk portefølje

Fra i dag starter aksjeanalytikerne basert i Stockholm opp en tilsvarende portefølje for det svenske markedet. Ved oppstart ser porteføljen slik ut:

Aksje Fordeling
Skandinaviska Enskilda Banken A 10%
Investor AB B 10%
Securitas B 10%
Assa Abloy 10%
Stora Enso 10%
Diös Fastigheter 10%
Victoria Park B 10%
Swedish Orphan Biovitrum  10%
RaySearch Laboratories B 10%
Stillfront Group 10%
  100%

Klikk her for siste månedsportefølje for Sverige

Om du ønsker å motta den svenske porteføljen på mail kan det gjøres under "Innstillinger - Analysevarslinger" på dine kontosider hos Pareto.

For mer om den norske modellporteføljen, klikk her.

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

seb a

inve b

secu b

dios

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.