Gå til innholdet

Nyhet: Nordisk SaaS-indeks og ukentlig teknologioppdatering

Interessert i nordisk teknologisektor? Med nyhetsbrevet TMT Weekly får du en ukentlig oppdatering på nyheter, analyser og aksjedata for norske teknologiaksjer, og vi lanserer verdens første aksjeindeks for norske og nordiske SaaS-selskaper.

Få sektorer har gjort det like sterkt som nordisk teknologisektor de siste årene. Med vår nye teknologiindeks Pareto Nordic SaaS Index kan du følge utviklingen for nordiske Software-as-a-Service-selskaper. De siste tre årene har sektoren steget nærmere 400 %, mot 47 prosent oppgang for den brede Norden-indeksen OMX Nordic 120, og 25 prosent for Hovedindeksen på Oslo Børs. I indeksen følger vi 47 nordiske SaaS-selskaper.

  

Indeksen oppdateres mandag hver uke i det ferske ukesbrevet TMT Weeklyukesbrevet oppsummerer våre teknologianalytikere ukens analyser og temaer for norske teknologiselskaper, kommende nyheter, markedsoversikt og relevante globale nyheter. I TMT Weekly får du som Pareto-kunde detaljert aksjeinformasjon og ulike nøkkelmultippler for hvert selskap vi dekker, i tillegg til de 47 aksjene i Pareto Nordic SaaS-indeksen.

 

- Vi følger teknologisektoren i Norge og Norden tett, og håper gjennom en ukentlig oppdatering å gi verdi for både kunder og den voksende teknologisektoren i Norden. Vi tror sektoren har en veldig spennende fremtid, sier teknologianalytiker Fridtjof Semb Fredricsson.

 

Alle våre kunder med analysetilgang kan lese TMT Weekly. Er du ikke kunde, men vil prøve ut våre handels- og analyseløsninger? Klikk her for registrering.

 

Les siste ukes TMT Weekly her.

 

Lyst til å lære mer om nordisk teknologisektor? 10. og 11. november arrangerer vi vår årlige TechSaaS-konferanse fra Oslo og Stockholm, med over 70 selskapspresentasjoner og dagsaktuelle paneldebatter. Les mer om konferansen og meld deg på.


Få TMT Weekly på e-post hver mandag. Abonner på ukesbrevet i handelsplattformen.

 

Teknologianalytiker Fridtjof Semb Fredicsson

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.