Gå til innholdet

Nye funksjonaliteter på vår handelsplattform

Vi har lansert en forbedring av «Min portefølje» og har nå en fondsløsning med mulighet til å endre og slette ordre frem til en forlenget cutoff.

Det er nå tydeligere hvilken konto du har valgt under «Min Portefølje». I tillegg vil en oversikt over porteføljeverdi, beløp disponibelt for handel og dagens resultat vises hele tiden når du navigerer rundt i porteføljesiden.

Den største endringen er at det nå har kommet "egen-tilpassede" menyer for porteføljen din.

Disse er oppdaterte etter aksjene du eier. Under nyheter finner alle nyhetene på aksjene i din portefølje, under finanskalender finner du alle fremtidige hendelser til aksjene i porteføljen, og analyser vil du til enhver tid finne våre analyser på selskapene du eier aksjer i. 

I tillegg har vi i porteføljemenyen lagt til fanen "Mine ordre", slik at du raskere kan navigere mellom porteføljen og dine ordre.

Samtidig har vi lansert en forbedret fondsløsning under "Handel". Der ser vil du se hvilke aktive fondsordre du har og du vil kunne endre eller slette fondsordre frem til cutoff. Vi har også endret cutoff-tiden fra 07:30 til 09:00.

Se vår video på de nye funksjonalitetene øverst i saken, eller via vår Vimeo-konto.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

 

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.