Gå til innholdet

Ny kundeweb

Et verktøy laget av og for folk som er interesserte i aksjer og investeringer.

Vi jobber for å være den beste tilbyderen av online aksjehandelstjenester for deg som vil styre dine egne investeringer. Det siste året har vi derfor jobbet mye med å bygge opp en ny nettside fra grunnen. Tanken har vært å lage et verktøy vi selv vil like å bruke, i tett samarbeid med teknologipartnere som for en stor del også leverer våre øvrige handelssystemer.

Nettsiden er rask, oversiktlig og enkel å bruke. Rett og slett ett godt verktøy for å handle i aksjer og fond, og få løpende oppdaterte kurser, nyheter og analyser. Sidene inneholder:

  • Omfattende nyhetstjeneste m/flere veldig bra kilder - eksempel
  • Chartverktøy - eksempel
  • Artikler og video kun tilgjengelig for innloggede kunder - eksempel
  • Handelsverktøy med streaming kurser på aksjer i Norden 
  • Søk, rangeringer og handel i fond 
  • Omfattende porteføljerapport for avkastning og beholdning - eksempel
  • Mulighet til å logge inn med Bank-ID

Nyhetstjeneste

Vi har samlet markedsnyheter fra mange nyhetstjenester, og kan bygge dine egne filtre på det du er interessert i. Det er også lagt inn nye snarveier, blant annet til Finwire som kommer med en oversikt over diverse meglerhus sine opp- og nedgraderinger hver dag:

Finwire nyhetstjeneste tilgjengelig på Pareto Securities kundeweb

Bedre charts 

De mest avanserte verktøyene for chart og teknisk analyse vil fortsatt være å finne i Infront Active Trader. Chartverktøyet på våre nye nettsider er imidlertid nå sammenlignbart med det du finner i Web Trader. Du kan lage ditt eget chartoppsett og lagre det, og gjøre analyser med forskjellige tidshorisonter. Om kort tid vil chartverktøyet bli ytterligere forbedret.

Selskapssider på ny Pareto Securities kundeweb 

Artikler og video kun for innloggede kunder

Frem til nå har man som innlogget kunde kunne se nyheter, kurser og få tilgang til Paretos analyser. Vi har i tillegg lagt ut en del artikler og videoer på vår åpne nettside tilgjengelig for alle enten de er kunder eller ikke. På vår nye kundeweb vil vi vi legge ut mer aktuelt og handlbart innhold rettet kun mot de som handler aktivt gjennom oss. Nettsiden vil bli ytterligere utviklet utover høsten, men man kan se de første publiseringer under menypunktet Artikler.

Artikler med handlbare innspill for innloggede kunder hos Pareto Sec.

Handel med streaming kurser og 10 nivåer i ordreboken

Du har tilgang til aksjehandel i Norden på den nye nettsiden. Vi viser kontinuerlig oppdaterte (streaming) kurser, og på handelssidene kan du se 10 nivåer i ordreboken. Foruten vanlig ordrelegging har du tilgang til noe mer avansert handelsfunksjonalitet som stop-loss og trailing stopp-loss. Markeder utenfor Norden må fremdeles handles via Web TraderInfront Active Trader eller mobilløsningene.

Tight og fin handelsside med streaming kurser og 10 nivåer i ordreboken

Ny porteføljerapport

På kontosidene vil du finne relevant informasjon knyttet til din konto. Kurser på instrumenter utenfor norden er sluttkurs dagen før, mens aksjer i norden og valuta har oppdaterte kurser. Vi har lansert en ny porteføljerapport som du finner under kontosidene. Der finner du ytterligere detaljer om avkastning, renter, valuta og eksponering. Du kan se og søke i transaksjoner, og finne utbytter, rentebetalinger etc. Export til Excel eller print som Pdf er lett tilgjengelig. Se demo her.

Veien videre 

Vi vil være det rette meglerhuset for alle som er over gjennomsnittet interessert i aksjer, og bygger ut vårt tjenestetilbud i tråd med dette. Som aktive brukere av analyse og handelsverktøy på daglig basis er vi godt kjent med hvilke verktøy som virker, og som kundene kan ha god nytte av. Lansering av de nye nettsidene er ikke slutten på utviklingen, men kun enden på fase 1. Vi har mange ideer til hvordan vi kan ta dette videre, og planene for ytterligere spennende funksjonalitet ligger klar. Vi tar også gjerne imot tilbakemeldinger og forslag på hva kunder er interessert i. 

Demo av Handelstjenester hos Pareto Securities   Slik handler du aksjer hos Pareto Securities

Ennå ikke kunde hos Pareto? Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen/videoen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev