Gå til innholdet

Ny i aksjemarkedet?

Har du startet å handle enkteltaksjer og er interessert i å oppnå bra resultater? Her er guiden som hjelper deg i gang.

Interessen for å selv styre sine investeringer i aksjemarkedet har økt betydelig i Norge. Noen er helt ferske på arenaen, mens andre ser på muligheten for å supplere fondsinvesteringer med å være i enkeltaksjer. Våre handelstjenester retter seg hovedsakelig mot de som er over snittet interessert i aksjehandel, og derfor kan ha nytte av mer avanserte verktøy enn det de brede bankene har å tilby.

I denne guide har vi samlet noen av de artikler i Paretos Kunnskapssenter som er særlig aktuelle for deg som er relativt ny i enkeltaksjer, eller som har holdt på litt og ønsker bedre resultater. 

Spre risikoen 

Hvordan tjene mer på aksjer? Innlegg om hvordan bli bedre som investor.

Den vanligste feilen private investorer gjør i aksjemarkedet er som regel mangel på risikospredning. Løsningen kan være enklere enn du tror.

Velge riktige aksjer 

Hvordan velge riktige aksjer? Artikkel om å plukke de rette aksjer for deg.

En ting er å spre risikoen, men hva skal man kjøpe? Dette innlegget omhandler ulike måter å velge ut de aksjene du vil satse på, og gir noen tips til hvordan dette kan gjøres bedre. Hva kjennetegner de som er proffe på dette området, og har hatt suksess over mange år? Noen vinnerstrategier peker seg ut.

Selg taperaksjene

Hvordan tjene mer på aksjer - Selg taperne!

Mens det for de fleste er naturlig å luke i hagen eller å kaste avfall i søpla, er et av de vanligste hindrene for god aksjeavkastning å bli sittende for lenge på taperne. Her ser vi på dette, og gir deg hjelp på veien.

Den som leter finner, men hva gjør du så?

Hvordan sette opp en bra aksjeportefølje

Avslutningsvis oppsummerer vi og ser på ulike analysemetoder i dette innlegget. Gjennomfører du dette vil du ha et mye bedre utgangspunkt enn de fleste andre som starter handel i enkeltaksjer.

Aksjemarkedet er en fantastisk arena for lærdom og verdibygging over tid, men intet kommer gratis. Skal man ha suksess må man finne analyse- og handelsmetoder som passer din personlighet, og ha et reelt ønske om å bli flinkere til både å finne interessante situasjoner og å styre sin risiko. 

Det er en spennende reise, og uansett hvilken vei du velger vil du finne verktøyene du trenger hos oss.


Attraktivt nykundetilbud

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen/videoen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Kilde for toppbildet: Unsplash, Dayne Topkin

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev