Gå til innholdet

Ny BETA kundeweb

Ny, mobiltilpasset nettløsning for kunder. Prøv den her.

Vi har nå gleden av å slippe på kunder i såkalt "betatest" av vår nye nettside. En betatest betyr at de deler av nettsiden som nå åpnes opp anses for ferdig utviklet, funksjonell og klar til bruk. Du må være kunde av Pareto Securities og ha aktiv analysetilgang for å kunne logge på den nye nettsiden.

 Her finner du den. Klikk for pålogging.

Ny BETA kundeweb lansert hos Pareto Securities

Får du ikke logget på har du ikke analysetilgang, eller noe annet kommer i veien. Ta kontakt, og vi kan se på det. Les mer om vårt analyseprodukt her.

Det er kun analysedelen av den nye nettsiden som er lansert. Markedsinformasjon, nyheter, portefølje og handel vil komme i tiden fremover. Når det er klart vil vi anse versjon "2.0" av vår nettside som ferdig, og vårt fokus vil bli lagt på utvikling og lansering av nye funksjoner. Vi kan love at utviklingsteamet har mange spennende ideer.

I dagens beta vil du finne analyser og sektoroppdateringer samlet på en lettere tilgjengelig måte, ikke minst for tilgang på mobil og nettbrett. Vi er takknemmelig for tilbakemeldinger, og disse kan på en enkel måte gis i den nye versjonen.


Spesialtilbud til nye kunder 

Opprett en aktiv konto, og handle til minimumskurtasje NOK 19,- 0,03% på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får nye kunder kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader (for PC og mobil), og tilgang til vår analyse i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer. Du kan opprette eller flytte både Aksjesparekonto og vanlig handelskonto til Pareto. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev