Gå til innholdet

Meld deg på vår første TechITService Conference

Tirsdag 20. april har du en unik mulighet til å høre mer om markedsdriverne og teknologitrendene innen IT-service og IT-software. Bli med på TechITService Conference med blant annet over 40 presenterende selskaper, software-giganten SAP og innlegg fra industrieksperter.

- 2020 var et spektakulært år for utviklingen til SaaS-selskaper og Euronext Growth. Mens vi nå har gått inn i 2021, er det spennende å se at interessen for disse selskapene fremdeles er stor og noteringstakten har fortsatt, sier Pareto-analytiker Fridtjof Semb Fredricsson.

- Det er også oppmuntrende at nylig børsnoterte SaaS-selskaper fortsetter å øke i verdi - for eksempel har Pexip steget 40 prosent hittil i år. Størrelsen på sektoren vi ser i dag er et ganske nytt fenomen, og som sådan tror vi både kunnskap og appetitt vil øke fremover, sier han. 

Bli med på TechITService Conference 20. april

For første gang har Frankfurt-kontoret vårt gleden av å invitere til TechITService Conference. Det blir en helspekket dag med innlegg fra industrieksperter om førende trender innen sektoren, og software-giganten SAP diskuterer sin toneangivende strategivridning. Over 40 selskaper innen IT-service og -software i Norden og DACH-landene Tyskland, Østerrike og Sveits deltar.

Blant IT-serviceselskapene som presenterer er Atea, Adesso, All For One, Cancom, Datagroup, GFT, Itera, Knowit, KPS, q.beyond, S&T, Solteq, SNP og Webstep.

Softwareselskaper som presenterer er blant annet CentralNic, GK Software, HeimdallPower, House of Control, init, Intershop, IVU, Mensch und Maschine, Mercell, Mintra, Nexus, Pexip, PSI, Skitude, Storytel, USU Software og Volue.

Se den fulle oversikten alle selskapene som presenterer.

Konferansen er åpen for alle, og avholdes digitalt.

Meld deg på nå!

Meld deg på vårt nyhetsbrev