Gå til innholdet

Meld deg på Swedish Selected Small Cap Day

Torsdag 6. mai arrangerer vi for andre gang vår Swedish Selected Small Cap Day. På det virtuelle seminaret vil vi gi en gjennomgang av porteføljen og noen av de sterkest presterende selskapene i porteføljen vil presentere med mulighet for publikum til å stille spørsmål.

Modellporteføljen vår Swedish Selected Small Caps er et utvalg av svenske småselskaper vi anser som interessante investeringscase med langsiktig potensiale.

Siden lanseringen i 2019 har porteføljen gått opp med rundt 150 prosent. Nå kan du få en gjennomgang av porteføljen, samt se presentasjoner fra noen av selskapene som har prestert sterkest: VNV Global, Kambi, Storytel, Hexatronic, Mips, Azelio og Renewcell. Det blir mulighet for å stille spørsmål direkte til selskapene i løpet av arrangementet. 

Seminaret foregår digitalt på torsdag 6. mai mellom 09:30 og 12:00. Se mer informasjon og meld deg på via våre konferansesider.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev