Gå til innholdet

Meld deg på Pareto Securities' Nordic Corporate Bond Conference 2021

Vi arrangerer Nordens største obligasjonskonferanse for forretningsmarkedet torsdag 18. mars. Over 80 selskaper vil presentere på konferansen.

For å øke oppmerksomheten mot for nordiske selskapsobligasjoner som investering og kilde til finansiering arrangerer vi for tiende år på rad vår Nordic Corporate Bond Conference den 18. mars.

Meld deg på her.

Konferansen blir i år et heldags digitalt arrangement, med presentasjoner fra om lag 80 selskaper. Sveriges tidligere finansmarkedsminister Peter Norman vil åpne konferansen.

Av selskapene som presenterer er blant annet Mercell, Ice Group, OKEA, BEWi, Ekornes, Boreal, Jøtul, Norlandia Health and Care Group, Norske Skog, Hexagon, Heimstaden, og mange flere.

Se den fulle listen over presenterende selskaper på våre konferansesider. 

Pareto Securities er den ledende nordiske tilretteleggeren for high yield-obligasjoner. I perioden 2006 til 2021 har vi vært involvert i 53 prosent (422 milliarder SEK) av all primærutstedelse i det nordiske markedet for high yield-obligasjoner.

Les mer om konferansen og meld deg på via kundesidene våre.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

 

 

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.