Gå til innholdet

Lær mer om nordiske helseaksjer på Pareto Securities’ Health Care Seminar 1. og 2. september

1. og 2. september kan du bli med på vår tolvte årlige konferanse for helsesektoren. Mer enn 60 nordiske helseselskaper presenterer på konferansen. Les mer og meld deg på.

Interessant tid i møte for helsesektoren

Helsesektoren i Norden har utkonkurrert en rekke sektorer de siste årene. Stockholmsbørsens helseindeks (SX20PI) er de siste fem årene opp 126 prosent, mot 68 prosent for den bredere OMXS30-indeksen. I tillegg til de store selskapene i helseindeksen har det vært en enorm fremgang for selskaper innen alle undersektorer av bransjen, som bioteknologi, diagnostikk, medtech og digitalhelse.

Vi tror sektoren og de ulike undersegmentene forblir veldig interessante i tiden fremover. Helsesektoren har vist seg å være motstandsdyktig i kriser, både tidligere og nå under pandemien. På tross av den individuelle selskapsrisikoen, beveger den nordiske helsesektoren seg fremover i et stadig økende tempo.

Bli med på Pareto Securities’ Health Care Seminar

På årets konferanse skal 63 selskaper fra hele Norden og spennende undersegmenter av helsesektoren presentere på konferansen. Blant de norske selskapene som deltar er ArcticZymes, Navamedic, Gentian Diagnostics, Arctic Bioscience, Carasent, Medistim og PCI Biotech. Både store helseselskaper som Getinge, Elekta og Sobi, så vel som mindre vekstselskaper som Bio Arctic, Xbrane og Intervacc skal delta.

Se en full oversikt over hvilke selskaper som skal presentere her.

Konferansen avholdes digitalt fra Stockholm. Alle våre kunder er velkomne til å delta. Påmelding er gratis, og opptak av alle presentasjoner blir gjort tilgjengelig i 30 dager etter konferansen. Meld deg på her.

Et av selskapene som skal presentere er norske Medistim. CEO Kari Krogstad snakket i forkant av konferansen med Pareto TV om forretningsmodellen, markedet for hjerte- og blodkarskirurgi og hvordan selskapet planlegger å vokse videre internasjonalt.

Et annet norsk selskap som presenterer er Arctic Bioscience og CEO Ole Arne Eiksund. Han ga en sniktitt på presentasjonen før konferansen:

 

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.