Gå til innholdet

Lær mer om gamingsektoren på Pareto Securities’ Gaming Seminar 25. mai

Interessert i investeringsmulighetene i nordiske spillselskaper? Tirsdag 25. mai arrangerer vi vårt årlige gamingseminar med flere av Nordens ledende spillselskaper.

Tirsdag 25. mai inviterer vi våre kunder til et heldags digitalt seminar for den hurtigvoksende spillsektoren. Spillmarkedet forventes å vokse kraftig de kommende årene, drevet av blant annet en økt etterspørsel fra stormarkeder utenfor Vesten, som India og Kina.

- Med nedstengninger på plass har spilleaktiviteten økt kraftig som følge av coronapandemien, og påvirket hele spillsektoren positivt. Med sterk underliggende vekst, støttet av land som India og Kina, blir det interessant å se hvilke gjenåpningseffekter og hvilken påvirkning det vil ha på gaming. Det blir en av hovedtemaene som vi tar opp på Paretos Gaming Seminar, sier gaminganalytiker Marlon Värnik.

Andre sentrale spørsmål på seminaret blir potensialet i Asia og hvordan selskapene ser på mulighetene og landskapet for oppkjøp.

Blant de deltagende selskapene er ledende nordiske spillselskaper som Azerion, Embracer, Rovio, Media and Games Invest og Stillfront. Se hele listen over presenterende selskaper her.

Etter hver selskapspresentasjon blir det mulighet for å stille selskapene spørsmål direkte.

Seminaret avholdes mellom klokken 08.55 og 15.00 på tirsdag 25. mai. Kontakt din megler eller meld deg på her. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev