Gå til innholdet

Hafnia børsnoteres

Fredag 8. november noteres produkttankselskapet Hafnia Limited på Oslo Axess

Som meldt i denne melding i Oslo Børs nyhetstjeneste Newsweb 07.11.2019 tas Hafnia Limited opp til notering på Oslo Axess med første handelsdag fredag 8. november 2019. 

Hafnia limited er klassifisert som tilhørende sektoren "Oil & Gas Storage & Transportation", og selskapet beskriver seg selv slik (vår oversetting fra engelsk, original melding her):

Om Hafnia

Hafnia er en av verdens ledende eiere og operatører av oljeprodukttankere. Selskapet utøver transporttjenester for ledende nasjonale og internasjonale oljeselskaper, store kjemiselskaper, samt handels- og kraftselskaper. Hafnia opererer en flåte av 180 fartøy (inkludert nybygg), hvorav 102 er eiet eller leiet inn. Dette inkluderer seks eiede LR2's, 27 eiede og 9 innleide LR1's, 41 eide og seks leide MR's og 13 eide"Handy-size" fartøy. Selskapet har en NAV (net asset value) i overkant av 1 milliard USD og er fullt finansiert med en sterk balanse som sikrer finansiell fleksibilitet.

Hafnia har en solid historie i chartering, drift, og teknisk ledelse og etterstreber å alltid tilby den beste løsningen for kundenes transportbehov. Dette løsningsorienterte fokus har resultert i et godt rykte, og selskapet er fast bestemt på å være et ansvarlig medlem av industrien og operere i tråd med de høyeste etiske standarder. 

Hafnia er et globalt selskap med kontorer i Singapore, København og Houston, samt en tilstedeværelse i Mumbai. Selskapet er en del av BW Group, en internasjonal shippinggruppe som har jobbet med olje- og gasstransport, flytende gass infrastruktur, miljøteknologi og dypvannsproduksjon i mer enn 80 år. 

Pareto Securities og Skandinaviska Enskilda Banken har vært globale tilretteleggere i prosessen mot notering. Det offisielle prospektet som ble produsert i denne forbindelse ble offentliggjort 7. november 2019 08:30, og du finner det her

Øvrig informasjon:

Kilde for toppbildet: Hafnia Limited

 


Spesialtilbud til nye kunder 

Opprett en aktiv konto, og handle til minimumskurtasje NOK 19,- 0,03% på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får nye kunder kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader (for PC og mobil), og tilgang til vår analyse i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer. Du kan opprette eller flytte både Aksjesparekonto og vanlig handelskonto til Pareto. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

 

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.