Gå til innholdet

Dette får du som kunde hos Pareto

Det lille ekstra kan bety mye når du styrer dine investeringer.

Pareto er den ledende uavhengige investeringsbank i Norge, og står sentralt i vår virksomhet å tilby de beste verktøy og priser til de som benytter våre tjenester. Denne introduksjonen er beregnet på deg som styrer dine aksjer og investeringer på internett, og viser hvordan våre tjenester kan passe til dine behov. OBS! Dette er et eldre innlegg, og vi har siden oppdatert og ytterligere senket våre priser. Innlegget gir forøvrig en god innføring i våre tjenester.

Mer informasjon

Oversikt over våre handelstjenester
Avansert aksjehandel og Click-Trading
Nyhet og åpningstilbud: Web Trader
Prisliste - Handel i Norge og utland
Mer om SOR - Smart Order Routing


Spesialtilbud til nye kunder 

Opprett en aktiv konto, og handle til minimumskurtasje NOK 19,- 0,03% på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får nye kunder kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader (for PC og mobil), og tilgang til vår analyse i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer. Du kan opprette eller flytte både Aksjesparekonto og vanlig handelskonto til Pareto. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

 

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.