Gå til innholdet

Cleantech seminar med Oslo Børs

Vi inviterer til et virtuelt seminar 15.10.2020 der clean tech selskaper som er aktuelle kandidater for listing på Oslo Børs i tiden fremover presenterer seg.

Både Oslo Børs og Pareto Securities har et sterkt fokus på feltene fornybar energi og teknologi. Med dette seminaret ønsker vi å etablere en møteplass mellom selskaper som søker finansiering av utvikling, og investorer som vil ha eksponering mot disse temaene. 

Seminaret fokuserer på selskaper som er aktuelle kandidater for listing på børs i tiden fremover. Pga Covid-19 blir seminaret 100% virtuelt.

Dagen er 15. oktober 2020 og tidspunktet 09:00 til 15:00. Velkommen til en dag med markedsoppdateringer fra våre analytikere, og presentasjoner fra en rekke interessante selskaper. Seminaret er gratis. Påmelding under "Arrangementer" på vår kundeweb, eller på denne direkte link.

For agenda, klikk på bildet under:

Mandag besøkte vi børsdirektøren nede på Oslo Børs og spilte inn en episode av vårt podcast Paretopodden om dette temaet. Hør podcasten her: Paretopodden episode 55 

Oslo Børs and Pareto Securities Cleantech Seminar 2020


Attraktivt nykundetilbud

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

 

3 siste fra Pareto:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.