Gå til innholdet

Trading og avansert aksjehandel

Vil du ha tilgang til størst mulig likviditet og beste pris på store ordrer eller er bekymret for "latency" og trenger raske markedskoblinger? Hos Pareto Securities får du som trader de mest avanserte verktøyene og tilgang til "state-of-the-art" infrastruktur.​​

  • Trading-terminaler med avansert funksjonalitet
  • Stort utvalg av børser, MTFer og "Systematic Internaliser"
  • Benytt deg av et bredt tilbud av algoritmer
  • Personlig service og skreddersydde priser

Bli kunde

Sikre beste ordreutførelse med Smart Order Routing

Når du handler hyppig er det viktig å ha en plattform som gir deg mulighet til å handle raskt, effektivt og med optimal utnyttelse av markedsmulighetene. En av våre viktigste roller som meglerforetak er å sikre best pris til våre kunder. Det gjør vi via vår avanserte Smart Order Router (SOR), som ved å ha tilgang til majoriteten av likviditet i markedet sikrer beste pris og antall ved ordreutførelse. 

Infront Active Trader

Få tilgang til markedet med trading-terminaler med avansert funksjonalitet

Vi tilbyr handelsløsninger tilpasset dine behov som trader: Infront Active Trader, Web Trader og Infront Mobile.

Infront Active Trader er utviklet for den aktive privatinvestoren som vil ha det beste verktøyet for å overvåke markedet og utføre ordre. Du får tilgang til en mengde avanserte funksjoner slik som click-trading, som gir deg mulighet til å lynraskt legge, endre og slette ordrer i ordreboken med ett klikk. Du får også rask tilgang til realtidskurser, trading, avanserte grafer og algoritmer. 

Bruk ditt nåværende handelssystem for å sende dine handler til oss

Du kan enkelt legge til Pareto Securities som megler i de fleste handelssystemer som støtter FIX, som Infront Pro og Bloomberg EMSX. 

Forenklet trading med algoritmehandel

Få tilgang til sofistikerte algoritmer for ordreutførelse – selvbetjent eller via våre sales traders som kjenner markedet i detalj, har stor tilgang på likviditet og profesjonelle verktøy. Velg blant ulike algoritmer avhengig av ordretype, markedsforhold, og hvor aggressiv du ønsker å være i markedet. Via våre handelstjenester kan du selv handle med algoritmene "Over the day", Participation-algoritmer og "Darkpool".

Mer om selvbetjente algoritmer

Delta i førhandelen og etterbørshandelen i USA

Du vil ikke gå glipp av de tidvis store kursbevegelsene i før- og etterbørshandel i USA. Hos oss kan du kan ta del i kurssvingningene på Wall Street fra klokken 10:00 før børsåpning til 22:55 etter børsstenging via alle våre handelsplattformer.

Mer om handel i før- og etterbørs i USA

Personlig service fra erfarne aksjemeglere

Et dedikert team med aksjemeglere gir deg raskt og profesjonell hjelp. Med lang erfaring innen handel og day-trading kan vi hjelpe med både tekniske og markedsrelaterte problemstillinger.

Fyll inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt for en samtale om hva vi kan tilby deg som trader.

Skreddersydde priser for deg som trader

Kurtasjeklassene Pareto Trader og Pareto Premium er skreddersydd for de mest aktive. 

Kurtasjeklasse  Passer deg som Krav  
Pareto Trader handler aktivt i aksjer på daglig basis, og ønsker de beste verktøyene for handel og markedsinformasjon Minst 50 sluttsedler i måneden Finn ut mer
Pareto Premium handler daglig og følger markedet aktivt Minst 20 sluttsedler i måneden Finn ut mer

Du kan også få skreddersydde priser og betingelser basert på ditt handelsmønster. Eksempelvis kan du få samlekurtasje på all elektronisk handel i løpet av en handelsdag. Kontakt oss via skjemaet høyere oppe på siden for en snakk om løsningene som kan passe for deg. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev