Gå til innholdet

Handler du aksjer daglig?

Pareto Securities skal være førstevalget for deg som handler aktivt i aksjer. Med de beste tekniske løsninger og en prismodell tilpasset tradere er vi den ledende aktøren på dette området i Norge. Ta kontakt for en uforpliktende prat via kontaktskjema nederst på siden.

Individuelle priser

Vi har to kurtasjeklasser spesielt tilpasset tradere. Pareto Trader for de mest aktive, og Pareto Premium om du handler 20 til 50 handler i måneden. Individuelle priser kan også tilbys for de med spesielle behov. Snakk med vårt online-team, og vi finner det sett av betingelser som passer best for deg og ditt handelsmønster.  

Elektronisk handel i 80 % av verdens kapitalmarked

Hos oss kan du handle fullelektronisk i Norge, Sverige, Danmark, Finland, USA, Canada, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Italia, Sveits, Nederland og Belgia. Som eneste meglerhus i Norge tilbyr vi også elektronisk handel i før- og etterbørs perioden i USA. For mer info se våre artikler om utenlandsk aksjehandel, ETF'er, stop-loss i USA og europeiske ETF'er.

Markedets beste handelsapplikasjon

Smart Order routing (SOR)

Våre systemer sjekker priser på samtlige markedsplasser der norske aksjer omsettes, inkludert noen lukkede Dark Pools. Ordren matches mot beste kjøp- eller salgskurs, og handler du aktivt vil du spare betydelig på dette over året. Se forskjellen i videoen under, eller se mer om temaet i artikkelen om lønnsom computerhandel.

Analyser og kommentarer fra Pareto og vårt nettverk

  • Selskapsanalyser, sektoranalyser, morgenrapport pg modellportefølje 
  • Tilgjengelig på alle plattformer - hele tiden.
  • Mulighet til å snakke med analytikere og meglere

Shorthandel, aksjekreditt og intradagskreditt

  • Markedets største utvalg av aksjer tilgjengelig for shorthandel. Oppdateres kontinuerlig.
  • Intradagskreditt - økt handelsramme uten ekstra kostnader.
  • Aksjekreditt - inntil 85 % belåning av aksjer notert i Norge, Sverige og USA.
  • Mulighet til selv å låne ut langsiktige poster og tjene rente på det.

Tilgang til handelsalgoritmer

Vi har et utvalg algoritmer tilgjengelig for deg som vil benytte mer avanserte strategier for ordreutførelse. Dette gir deg tilgang til en del av de samme verktøy som profesjonelle marketmakere bruker. 

Personlig service og profesjonell ordreutførelse

Et eget team av aksjemeglere er dedikert til de som handler elektronisk, og gir rask hjelp til våre aktive kunder. Vårt team har lang erfaring og god kunnskap om alt fra tekniske til markedsrelaterte forhold. Som del av vår virksomhet mot institusjonelle kunder har Paretos meglerbord egne eksperter på ordreutførelse som jobber med større ordre. Riktig bruk av disse kan gi en bedre totalpris på utførsel av din handel. Les mer i artikkelen om når du bør ringe en megler.

Vil du ha en uforpliktende prat med vårt online-team for hvordan vårt tjenestespekter best kan tilpasses dine behov? Fyll ut feltene under, og bli kontaktet.

Kontakskjema

Meld deg på vårt nyhetsbrev