Gå til innholdet

Private Banking

  • Mer enn 300 fond i alle kategorier
  • Aksjehandel i 80% av verdens kapitalmarked, med avanserte
    verktøy som shorting, algoritmer og intradagskreditt tilgjengelig
  • Gode løsninger for porteføljebelåning og intradagskreditt
  • Full tilgang til Paretos aksje-, kreditt- og sektoranalyser
  • Personlig service og tilgang til vår ekspertise

Bli kunde

Topp verktøy og betingelser

Vi har ikke tradisjonelle Private Banking tjenester for den som ønsker å lene seg tilbake og la noen andre ta hånd om finansene. 

Vår rolle er å tilby attraktive betingelser, gode produkter, og guiding i hvordan du best kan utnytte de. For å gjøre dette enklere har vi laget to spesielle pris-/og betingelsesklasser: Pareto Investor tilgjengelig fra 1 million i fond eller 5 mill i aksjer, og Pareto Trader for deg som handler aktivt i aksjer daglig. Klikk på link eller bilde for mer info om den som passer best for deg. 

Begge disse betingelsesklasser kan kombineres med gode belåningsløsninger for langsiktig finansiering av din portefølje, og/eller fleksibel intradagskreditt for raskt å kunne reagere på markedsmuligheter. Gode priser og ingen skjulte gebyrer.

Gode betingelser for deg med fra 1 mill i fond eller 5 mill i aksjer         Pareto Trader - For deg som handler aksjer daglig

 

Interesse for investeringer

Som en av Nordens største uavhengige investeringsbanker er vi og våre kunder aktivt involvert i de fleste deler av markedet, enten det gjelder enkeltaksjer, fond, eller alternative investeringer. Dette betyr at vi til enhver tid har mye kunnskap tilgjengelig i organisasjonen, som du kan dra nytte av som kunde.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og betingelser som best kan passe dine behov. Du kan nå oss med e-post til vår online-desk, på direktenummer 24 193 39 39, eller fyll ut skjema under så tar vi kontakt.

Jeg vil gjerne bli kontaktet av Pareto
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.