Gå til innholdet

Pareto Trader

Gode betingelser - topp handelsløsning

Pareto Trader er klassen for deg som handler aktivt i aksjer på daglig basis, og som ønsker de beste verktøy for handel og markedsinformasjon. Pareto Trader inkluderer fri tilgang til kursinformasjon, handel, stop-loss, kursalarmer etc i appen Pareto Trader for Mobil, samt den nettbaserte WebTrader. Aksjekreditt og tilgang til short-handel kan øke ditt mulighetsrom i markedet. Topproduktet Infront Active Trader byr på avanserte handelsmuligheter inkludert click-trading, handel i før- og etterbørs i USA, og tilgang til algoritmehandel. Vår trading-desk er også behjelpelig med manuell ordreutførelse av større ordre. Se demo av Active Trader her:

Krav for å oppnå kurtasjeklassen Pareto Trader er minimum 50 sluttsedler i måneden. Ta kontakt med online-desken dersom du ønsker å oppgradere til Pareto Trader. Handler du aktivt i aksjer vil vi uansett gjerne ta en uforpliktende prat med deg, for å finne den kombinasjon av priser og betingelser som passer best for din portefølje og handelsmønster. 

Øvrige priser:

  Minimum Kurtasjesats
Telefonhandel 350,- 0,35%
Unoterte aksjer 350,- 0,35%

 

Prisliste handel i utlandet

  Pareto Trader
Sverige 0,039% / min. 89 SEK
Danmark 0,039% / min. 89 DKK
Finland 0,059% / min. 25 EUR
USA 0,049% / min. 15 USD
Tyskland 0,059% / min. 25 EUR
Frankrike 0,059% / min. 25 EUR
Nederland 0,059% / min. 25 EUR
Belgia 0,059% / min. 25 EUR
Spania 0,059% / min. 25 EUR
Italia 0,059% / min. 25 EUR
Storbritannia 0,059% / min. 15 GBP
Sveits 0,059% / min. 30 CHF
Canada 0,059% / min. 20 CAD


 

 


 

Se også: Priser for handelstjenester

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Analyser kan leses på nett, eller mottas på e-post umiddelbart ved publisering. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Student? Se vårt gode Studenttilbud.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.