Gå til innholdet

Pareto Securities

Aksjer og fond på nett  

  • Aksjehandel i 14 markeder, inkl. Norden, Tyskland, UK og USA
  • Mer enn 340 fond i vårt fondssenter
  • Selskaps- og sektoranalyser til alle aktive kunder
  • Verdipapirbelåning, shorthandel og intradagskreditt
  • Avanserte muligheter som algohandel, stop loss og click-trading
  • Direkteinvesteringer gjennom Pareto Project Finance

Bli kunde

Pareto Securities er en full service investeringsbank som tradisjonelt har betjent det profesjonelle markedet. Som kunde av oss får du tilgang til et bredt spekter av verktøy og investeringsmuligheter online, og kan trekke på vår kompetanse ved behov. Vårt mål er å ha kunnskap, gode ideer og de beste verktøyene for deg som skal investere.

Aksjehandel

Pareto har en ledende handelsløsning for handel i aksjer og børsnoterte fond (ETF'er) i hele 14 markeder i Norden, EU og Nord-Amerika. Du kan handle via våre nettsidermobil-app, handelsverktøyet WebTrader, eller topproduktet Infront Active Trader.

Foruten spesialklassene Pareto Trader og Pareto Investor har vi gode betingelser tilpasst alle typer kunder. Se vår fulle prisliste her, samt vårt Studenttilbud. Bli kunde, og benytt velkomsttilbudet: Handel til fast NOK 19,- / 0,03% samt fri tilgang til WebTrader første 3 måneder..

Aksjefond

Du vil finne de fleste kjente norske fondstilbydere i vårt fondssenter, foruten en rekke interessante internasjonale fond. Finner du ikke fondet du ønsker, eller har et tips på fond vi bør ta inn? Kontakt oss gjerne med tips eller spørsmål. Foruten tradisjonelle fond vil du finne flere tusen ETF'er (børshandlede fond på de børser vi tilbyr elektronisk handel på.

Direkteinvesteringer - Prosjektfinansiering

Mange kunder med større formuer ønsker investeringer der en god løpende kontantstrøm i form av utbytter kombineres med utsikter for langsiktig verdistigning. Pareto Project Finance har en løpende strøm av slike prosjekter innenfor eiendom, shipping, offshore og energi, og ivaretar også handel i annenhåndsmarkedet for slike prosjektandeler. Dette forretningsområdet var faktisk selve opprinnelsen til Pareto i 1986, og vi har vært en av de ledende aktørene i Norge siden den gang. 

Mange kombinerer andeler i våre prosjekter med øvrige plasseringer i fond, aksjer og obligasjoner. For spørsmål knyttet til vår virksomhet og våre prosjekter ring våre meglere på (+47) 22 01 58 99 eller send en mail til oss.

 

Ja, jeg ønsker en uforpliktende prat om hva Pareto kan tilby av priser og betingelser:

For øvrige artikler og kommentarer, følg oss gjerne på Facebook, Linkedin og Twitter.

Kunder kan samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller Aksjesparekonto.  Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Velkomsttilbud ved åpning av konto hos Pareto Securities

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.