Gå til innholdet

Pareto Investor

For deg med en større portefølje av fond og aksjer

  • Kurtasje fra 0,039% minimum NOK 59
  • Aksje- og sektoranalyser fra Pareto
  • 300 fond i vårt Fondssenter
  • Obligasjonshandel og deltakelse i emisjoner
  • Personlig service og tilgang til vår ekspertise
  • Verdipapirfinansiering, og aksjekreditt 
  • Samlet kontooversikt, skatterapport, m.m.

Bli kunde

Ja, jeg ønsker en uforpliktende prat om hva Pareto kan tilby av priser og betingelser:

Pareto Investor inkluderer

Pareto Investor er skreddersydd for deg som har en større portefølje av fond eller aksjer, og handler disse i et langsiktig perspektiv. Kravet for å oppnå klassen er minimum 1 million i fond, eller 5 millioner totalt i verdipapirer innestående hos Pareto. Med aktiv konto hos oss får du fri tilgang til våre analyser, og handler i samme handelssystem som profesjonelle forvaltere og tradere. Det er også mulig å handle obligasjoner og delta i emisjoner via vårt meglerbord. Se gjerne vår artikkel om aksjehandel gjennom megler for eksempler på hovrdan det kan være lønnsomt at vi hjelper til med manuell utførelse av større ordre.

Vår app Pareto Trader for Mobil, den populære handelsplattformen WebTrader, og topproduktet Infront Active Trader er tilgjengelig som abonnementstjenester. Innen verdipapirfinansiering tilbyr vi foruten langsiktig belåning også intradagskreditt og short-handel.

Ta kontakt med online-desken om du ønsker å oppgradere til Pareto Investor.
Se vår fulle prisliste her.

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud over. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.