Gå til innholdet

Obligasjonshandel

Pareto Securities handler i obligasjoner for institusjoner og privatpersoner gjennom utstedelser av nye lån i førstehåndsmarkedet samt handel av obligasjoner i annenhåndsmarkedet. Vår obligasjonsavdeling har et globalt fokus med hovedsete i Oslo, og i tillegg et stort distribusjonsnettverk i Norge, Sverige, Finland, USA og Singapore. 

Pareto Securities' obligasjonsmeglere bidrar aktivt til å skape likviditet i annenhåndsmarkedet gjennom å stille indikative bid/ask priser daglig, samt over-the-counter (OTC) trading av obligasjoner med fokus på lån i det skandinaviske markedet. Pareto Securities kan også tilby obligasjonskreditt som muliggjør belåning av obligasjonsporteføljer.

Våre kredittanalytikere dekker et bredt spekter av selskaper og kommer jevnlig med oppdateringer på obligasjonsmarkedet samt selskapsspesifikke analyser. Gjennom vår Corporate Finance Fixed Income-avdeling og våre obligasjonsmeglere kan vi tilby kunder å delta i utstedelser av nye obligasjonslån med ulik kredittkvalitet, både Investment Grade og High Yield.

Unikt online produkt

På vår nettløsning får du tilgang til detaljert obligasjonsinformasjon, analyser og våre indikative priser på de obligasjonene vi er aktive i, noe som gir deg som kunde et unikt online produkt.

Bli kunde med BankID, registrer deg her.
Er du allerede kunde? Ta kontakt med din megler for å få tilgang til vår nettløsning.

Meld deg på vårt nyhetsbrev