Gå til innholdet

Invester i aksjer og ETFer i USA

Hos Pareto Securities får du tilgang til unike og avanserte handelsfunksjoner for handel i amerikanske aksjer og ETFer.

  • Handel i før- og etterbørsen i USA
  • Automatisk nettoveksling eller veksling og hedging med valutakonto
  • Short mer enn 1000 amerikanske aksjer
  • Algoritmehandel og avanserte funksjoner

Bli kunde

Delta i før- og etterhandelen på de amerikanske børsene

Ikke gå glipp av store bevegelser i amerikanske aksjer utenfor Wall Streets normale åpningstider. Ta posisjoner før markedet åpner, eller reager på nyheter og tall som presenteres i pre-market eller i after-hours. Med før- og etterhandel hos Pareto Securities får du tilgang til flere handelstimer på de amerikanske børsene. 

Mesteparten av handelen i USA foregår i børsenes normale åpningstider fra 15:30 til 22:00, norsk tid. Det er imidlertid også betydelig aktivitet i før- og etterbørshandelen på de amerikanske markedene. Vi tilbyr handel i disse fra klokken 10:00 til 15:30 og fra klokken 22:00 til 22:50. 

Les mer om handel i før- og etterbørs i USA

Merk at USA går over til sommertid tre uker før oss hvert år, og én uke senere enn oss på høsten. Derfor er det totalt fire uker i løpet av et år hvor åpningstidene i de amerikanske markedene avviker og holder åpent fra 14:30-21:00 (norsk tid).

Handler du aksjer i USA og vil vite mer om hva Pareto Securities kan tilby deg?

Fyll inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Automatisk veksling eller veksling med valutakonto

Når du handler amerikanske aksjer veksler vi netto handelsbeløp i USD for deg, eller du kan veksle selv med en valutakonto. Lær mer om de ulike alternativene:

Automatisk veksling av netto handelsbeløp i USD
Hos oss betaler du kun for veksling av differansen mellom kjøp og salg i USD i løpet av én handelsdag. Du trenger ikke gjøre noe da handlene dine veksles automatisk før børsåpning neste dag. 

Lær mer om nettoveksling og sparepotensialet

Valutakonto for deg som vil veksle selv
Med en valutakonto veksler du selv og har muligheten til å valutasikre porteføljen din. Kjøp og salg i amerikanske aksjer belastes/godskrives valutakontoen din i USD. Med negativ saldo på din valutakonto blir du belastet rente i henhold til prislisten.

Les mer om valutarisiko og valutasikring med valutakonto

Short mer enn 1000 amerikanske aksjer

Hos oss kan du shorte mer enn 1000 amerikanske aksjer notert på NASDAQ og NYSE. Se hvilke amerikanske aksjer du kan shorte.

Å shorte aksjer kan innebære at du taper mer enn investert beløp. Produktet egner seg kun for investorer som har god kunnskap og erfaring om verdipapirmarkedet. For å kunne shorte aksjer må du ha en godkjent kredittsøknad samt ha gjennomgått produkttester som viser at du har tilstrekkelig kunnskap om shorting.

Algoritmehandel og avanserte handelsfunksjoner i USA

Benytt deg av verktøy og funksjoner for å ta kontroll over din portefølje. Hos Pareto Securities får du tilgang til avansert aksjehandel, ulike ordretyper og algoritmehandel.

Du kan også legge stop-loss på amerikanske aksjer. I de amerikanske markedene heter stop-loss "stop limit".

Les mer om trading og avansert aksjehandel

Meld deg på vårt nyhetsbrev