Gå til innholdet

ETF-handel

Exchange Traded Funds (ETF) er børsnoterte fond du kan handle på samme måte som en aksje, og er derfor populære blant tradere og investorer.

Hos Pareto Securities kan du handle tusenvis av ETF-er som gir deg eksponering mot ulike aktivaklasser, sektorer og geografier. 

Bli kunde

Fordeler med ETF-er

Fondstypen har blitt populær blant både tradere og investorer på grunn av sine mange fordeler, og i USA dominerer ETF-er fondsmarkedet. Lær mer om fordelene med ETF-er:

Handles som en aksje: ETF-er er børsnoterte fond som handles som en aksje der du kan se kjøps- og salgskurser i markedet, og handle på disse i sanntid. Med ETF-er får du dermed diversifiseringen til et tradisjonelt aksjefond, men likviditeten til en aksje. 

Stort utvalg og enkel eksponering mot kjente indekser: Spesielt i USA, Tyskland og Storbritannia er utvalget av ETF-er stort, og du kan investere i ETF-er både med gearing og mer spesialisert eksponering. De fleste ETF-er er enkle å forstå ved at de oversiktlig gir eksponering mot kjente indekser slik som OBX, OMXS30, S&P 500, Euro Stoxx 50, på lik linje med tradisjonelle indeksfond.

Lave kostnader: Forvaltningskostnadene i ETF-er er svært lave, men det vil påløpe kurtasjekostnader, på lik linje med aksjehandel.

Handle ETF-er hos Pareto Securities

Via våre handelstjenester kan du handle ETF-er i alle markeder. I vår handels- og analyseplattform har du tilgang til  ETF-er notert i de nordiske børsene og USA.

Les mer om våre handelstjenester

Er du interessert i ETF-handel og vil høre hva vi har å tilby deg?

I tillegg til å tilby elektronisk handel i 80 % av verdens kapitalmarkeder, kan du handle ETF-er på de fleste av verdens børser gjennom en megler.

Fyll ut feltene her, så tar vi kontakt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev