Gå til innholdet

Avansert aksjehandel

Vil du være raskest, har du store ordrer, eller ønsker du å beskytte dine posisjoner i markedet? Vi har verktøyene du trenger.

Algoritmehandel

Vi tilbyr selvbetjente algoritmer i Infront WebTrader og Active Trader, og aktuelle kunder kan få tilgang til mer komplekse algoritmer for ordreutførelse her hos oss. Du kan velge mellom flere typer algoer avhengig av hva slags type ordre du har, markedsforholdene i aksjene du vil handle, og hvor aggressiv du ønsker å være i markedet.

Les mer om algoritmehandel og selvbetjente algoritmer. Ta kontakt med online-desken for mer informasjon.

Stop-loss for å beskytte dine posisjoner

Å bruke stop-loss er en handelsstrategi som anbefales av de fleste aktive aksjehandlere. Strategien kan implementeres gjennom å benytte ordreparameterne "Stop-loss" eller "Trailing stop-loss" på posisjoner du har i markedet. En stop-loss er en ordre om å selge dine aksjer dersom kursen faller under et definert nivå. Trailing stop-loss er en variant av ordren som følger kursutviklingen (f.eks. Selg om aksjen faller mer enn 5% fra forrige topp). Vi tilbyr også stop-loss ved handel i USA.

Best pris med Smart Order Routing (SOR)

Visste du at nær halvparten av omsetningen i norske aksjer skjer på andre markedsplasser enn Oslo Børs? Våre systemer sjekker priser på samtlige markedsplasser der norske aksjer omsettes, inkludert noen lukkede "dark pools". Handler du aktivt vil du spare betydelig på dette over året. Se vår videodemonstrasjon under. Vi har også skrevet om dette i artikkelen lønnsom computerhandel, som forklarer inngående hvordan dette virker. 

Delta i før- og etterbørshandelen i USA

Det er tidvis store kursbevegelser i aksjer i før- og etterbørshandelen i USA. Disse handelsvinduene er oppe 2,5 timer før børsåpning og 1,5 timer etter børsslutt. Hos oss kan du ta del i kurssvingningene utenfor de vanlige åpningstidene på Wall Street med Infront WebTrader og Active Trader.

Les mer om før- og etterbørs

Vær raskest i markedet med click-trading

Click-trading kan brukes til å legge, endre og trekke ordre lynraskt kun ved enkle museklikk i ordreboken. Forhåndsinnstill volumet og du er klar til å handle. Click trading er spesielt egnet for rask trading av aksjer, og er tilgjengelig i handelstjenesten Infront Active Trader.

Med click-trading handler du lynraskt i markedet, direkte i ordreboken
Ordrevindu for click-trading til venstre vs tradisjonell ordredybde (med utvidet visning av nivåer) til høyre. I click kan du handle direkte ved å klikke i ordreboken med forhåndsinnstilte parametere for ordreutførelse. 

Store ordrer? Vurder hjelp til ordreutførelse

For normale ordrer er det som regel billigst å handle på nett, da kurtasjen er lavere. For større ordre kan det imidlertid være en fordel å få ordren utført av våre meglere. De kan gjøre dette enten som tradisjonell telefonmegling mot motparter i markedet, eller vi utfører handelen elektronisk ved hjelp av algoritmer. Skal du selge eller kjøpe en større post så ta kontakt pr telefon. Profesjonelle kapitalforvaltere er av loven pålagt å sikre beste pris på ordrer utført av sine kunder, og vi utfører slike transaksjoner hele dagen. Husk at volum ganger pris minus kostnad er det som teller for din fortjeneste.

Les mer om manuell ordreutførelse og se eksempler på når det lønner seg å ringe en megler.

Ringe aksjemegler for manuell ordrelegging - Når lønner det seg?
Store ordre, lite likvide verdipapirer eller kresen på pris? Det kan lønne seg å ringe megleren.

Pareto Trader

For kunder som er svært aktive i markedet har vi pris- og betingelsesklassen Pareto Trader

Interessert i å høre mer om avansert aksjehandel hos oss? Fyll ut skjemaet under, og vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Se også vårt velkomsttilbud for nye kunder.

Kontakskjema

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.