Gå til innholdet

Avansert aksjehandel

Vil du være raskest, har du store ordrer, eller ønsker du å beskytte dine posisjoner i markedet? Vi har verktøyene du trenger.

Click-Trading - raskest i markedet

Click-trading kan brukes til å legge, endre og trekke ordre lynraskt kun ved enkle museklikk i ordreboken. Forhåndsinnstill volumet og du er klar til å handle. Click trading er spesielt egnet for rask trading av aksjer, og er tilgjengelig i handelstjenesten Infront Active Trader.

Med click-trading handler du lynraskt i markedet, direkte i ordreboken
Ordrevindu for click-trading til venstre vs tradisjonell ordredybde (med utvidet visning av nivåer) til høyre. I click kan du handle direkte ved å klikke i ordreboken med forhåndsinnstilte parametere for ordreutførelse. 

Store ordrer? Vurder hjelp til ordreutførelse

For normale ordrer er det som regel billigst å handle på nett, da kurtasjen er lavere. For større ordre kan det imidlertid være en fordel å få ordren utført av våre meglere. De kan gjøre dette enten som tradisjonell telefonmegling mot motparter i markedet, eller vi utfører handelen elektronisk ved hjelp av algoritmer. Skal du selge eller kjøpe en større post så ta kontakt pr telefon. Profesjonelle kapitalforvaltere er av loven pålagt å sikre beste pris på ordrer utført av sine kunder, og vi utfører slike transaksjoner hele dagen. Husk at volum ganger pris minus kostnad er det som teller for din fortjeneste. Se denne artikkel om manuell ordreutførelse for eksempler.

Ringe aksjemegler for manuell ordrelegging - Når lønner det seg?
Store ordre, lite likvide verdipapirer eller kresen på pris? Det kan lønne seg å ringe megleren.

Algoritmehandel

Fra høsten 2018 har aktuelle kunder også kunnet få tilgang til algoritmer for ordreutførelse her hos oss. Du kan velge mellom flere typer algoer avhengig av hva slags type ordre du har, markedsforholdene i aksjene du vil handle, og hvor aggressiv du ønsker å være i markedet. Se mer i denne artikkel om temaet, og ta kontakt med online-desken om dette er noe for deg.

Stop-loss for å beskytte dine posisjoner

Å bruke stop-loss er en handelsstrategi som anbefales av de fleste aktive aksjehandlere. Strategien kan implementeres gjennom å benytte ordreparameterne "Stop-loss" eller "Trailing stop-loss" på posisjoner du har i markedet. En stop-loss er en ordre om å selge dine aksjer dersom kursen faller under et definert nivå. Trailing stop-loss er en variant av ordren som følger kursutviklingen (f.eks. Selg om aksjen faller mer enn 5% fra forrige topp). Vi tilbyr også stop-loss ved handel i USA.

Best pris med Smart Order Routing (SOR)

Visste du at nær halvparten av omsetningen i norske aksjer skjer på andre markedsplasser enn Oslo Børs? Våre systemer sjekker priser på samtlige markedsplasser der norske aksjer omsettes, inkludert noen lukkede "dark pools". Handler du aktivt vil du spare betydelig på dette over året. Se vår videodemonstrasjon under. Vi  har også skrevet om dette i artikkelen lønnsom computerhandel, som forklarer inngående hvordan dette virker. 

Handel i førbørs og etterbørs USA

Det er tidvis store kursbevegelser i aksjer i førbørs og etterbørs handel i USA. Disse handelsvinduene er oppe 2,5 timer før børsåpning og 1,5 timer etter børsslutt. Hos Pareto kan du handle i også disse handelsvinduene gjennom bruk av avanserte ordreparametre i Active Trader. Les mer her.

Traders Corner - Nettsted om trading

Traders Corner vil du finne artikler og videoer for deg som handler aktivt i aksjer med et kortsiktig perspektiv. Konkrete oppsett og tips til verktøy. Vi har også en egen pris- og betingelsesklasse for tradere: Pareto Trader

Pareto Trader - Gode betingelser for deg som handler daglig i markedet

Fyll ut skjemaet under, og bli kontaktet for en uforpliktende prat om avansert aksjehandel. Se også vårt generelt gode velkomsttilbud.

Kontakskjema

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.